- Lykke til, Ricky, og slå ham ned

Men boksefrelst Riise nektes å se tittelkamp.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no): Natt til søndag bokser Ricky Hatton VM-kamp i weltervekt mot Floyd Mayweather i Las Vegas. 29 år gamle Hatton er fra Manchester, holder med Manchester City, og bokser i lyseblå kortbukser for å gjøre ære på favorittklubben.

Det forhindrer ham ikke fra å være på godfot med United-spiss Wayne Rooney og Liverpool-kaptein Steven Gerrard, som har gått ut med lykkeønskninger til Hatton foran tittelkampen.

Mer overraskende er det kanskje at John Arne Riise har gjort det samme.

- Vet du er City-fan

Nordmannen har åpenbart fulgt nøye med på den psykologiske krigføringen før kampen, der de to bokserne som forventet har vært tøffe i trynet.

Riise har imidlertid latt seg irritere av amerikanske Mayweather, som blant annet har uttalt at Hatton kommer til å bli «opphovnet og kuttet opp».

- Lykke til, Ricky. Jeg har fulgt med på oppkjøringen og irritert meg, så du er nødt til å slå ham ned. Jeg vet du er Manchester City-fan, men du har vår støtte, sier Riise ifølge nyhetsbyrået PA.

Dessverre for Riise får han ikke sett kampen, om han da ikke velger å trosse manager Rafael Benitez. Spanjolen har nemlig gitt spillerne sine klar beskjed om at de må være i seng når gongongen går i Las Vegas klokka 04 natt til søndag.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer