- Lykke til, Ricky, og slå ham ned

Men boksefrelst Riise nektes å se tittelkamp.

(Dagbladet.no): Natt til søndag bokser Ricky Hatton VM-kamp i weltervekt mot Floyd Mayweather i Las Vegas. 29 år gamle Hatton er fra Manchester, holder med Manchester City, og bokser i lyseblå kortbukser for å gjøre ære på favorittklubben.

Det forhindrer ham ikke fra å være på godfot med United-spiss Wayne Rooney og Liverpool-kaptein Steven Gerrard, som har gått ut med lykkeønskninger til Hatton foran tittelkampen.

Mer overraskende er det kanskje at John Arne Riise har gjort det samme.

- Vet du er City-fan

Nordmannen har åpenbart fulgt nøye med på den psykologiske krigføringen før kampen, der de to bokserne som forventet har vært tøffe i trynet.

Riise har imidlertid latt seg irritere av amerikanske Mayweather, som blant annet har uttalt at Hatton kommer til å bli «opphovnet og kuttet opp».

- Lykke til, Ricky. Jeg har fulgt med på oppkjøringen og irritert meg, så du er nødt til å slå ham ned. Jeg vet du er Manchester City-fan, men du har vår støtte, sier Riise ifølge nyhetsbyrået PA.

Dessverre for Riise får han ikke sett kampen, om han da ikke velger å trosse manager Rafael Benitez. Spanjolen har nemlig gitt spillerne sine klar beskjed om at de må være i seng når gongongen går i Las Vegas klokka 04 natt til søndag.

FÅR TV-FORBUD: John Arne Riise er tydeligvis en bokseentuasiast, men Rafael Benitez vil ikke at nattesøvnen skal forstyrres og forbyr spillerne sine å sitte våkne for å se boksing. Foto: REUTERS
FÅR TV-FORBUD: John Arne Riise er tydeligvis en bokseentuasiast, men Rafael Benitez vil ikke at nattesøvnen skal forstyrres og forbyr spillerne sine å sitte våkne for å se boksing. Foto: REUTERS Vis mer

Liverpool møter Reading klokka 18.15 lørdag, er tilbake på Merseyside rundt midnatt, og flyr mandag morgen til Frankrike for å møte Marseilles i en helt avgjørende Champions League-kamp.

Rooney med våkenatt

Steven Gerrard later i hvert fall som han har tenkt å følge ordren fra manageren.

- Dessverre har vi en uhyre viktig kamp på tirsdag, så jeg får ikke sett kampen direkte. Men jeg kommer til å ta den opp, lover Gerrard.

Wayne Rooney fulgte Hatton til ringen før tittelkampen i lett weltervekt i sommer, mot meksikaneren Jose Luis Castillo. I motsetning til Gerrard og Liverpool er United allerede klare for neste runde i Champions League - og Rooney planlegger derfor å sitte oppe om natta for å se kameraten i aksjon.

- Jeg kan naturligvis ikke være i Vegas, men jeg kommer til å se hver eneste runde og hvert eneste slag foran TV\'n, og heie på Ricky. Jeg har sendt ham lykke til-meldinger, og vet han er full av selvtillit, sier Rooney.

Også Sir Alex Ferguson har planer om å sitte våken.

- Ricky er noe for seg selv. Han har en stå-på-moral, jobber hardt på trening, er tøff og rask. Han kan klare det, og jeg skal definitivt se på, sier United-manageren.

- Lykke til, Ricky, og slå ham ned
<B>PSYKOLOGISK KRIGFØRING:</B> Både Floyd Mayweather (t.v.) og Ricky Hatton har vært store i kjeften. Søndag har vi svaret på hvem av dem som hadde grunn til å være det.
<B>ROONEY-VENN:</B> Wayne Rooney fulgte Ricky Hatton til ringen i sommer.
<B>CITY-FAN:</B> Ricky Hatton gjør stas på favorittklubben ved å bokse i Manchester Citys farger.