VM-profil Christian O'Sullivan:

Lykken smiler for O’Sullivan: - Jeg er veldig glad for at jeg traff henne

Full klaff både på - og utenfor banen.

EN KRIGER: Christian O'Sullivan er en nøkkelspiller i det norske landslaget. Det siste året har han fått stor tillit i Bundesliga, fått kjæreste og blitt stadig viktigere på landslaget. Foto: Lise Åserud / NTB scanpix
EN KRIGER: Christian O'Sullivan er en nøkkelspiller i det norske landslaget. Det siste året har han fått stor tillit i Bundesliga, fått kjæreste og blitt stadig viktigere på landslaget. Foto: Lise Åserud / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert
  • Norge tapte 22-31 mot Danmark i VM-finalen. Les mer her.

HERNING (Dagbladet): Han scorer sjelden flest mål, men playmaker Christian O'Sullivan (27) er en nøkkelspiller både i forsvar og angrep for et norsk landslag på gulljakt.

Magdeburg-proffen er en mester til å dra skape rom for medspillere og sette dem i gode posisjoner.

- Jeg er stolt av det vi gjør. Å slå en hjemmenasjon (Tyskland) i et VM er utrolig tøft. Dette er nok noe av det beste denne gruppa har gjort med landslaget, sier O'Sullivan til Dagbladet.

I løpet av det siste året er han stadig blitt viktigere for Bundesliga-klubben Magdeburg. Laget er nummer fire i ligaen, men hang med helt i toppen før en litt skuffende periode før jul. Da var O'Sullivan ute med skade.

Kjæreste på tribunen

Lykken smiler for playmakeren også utenfor banen. Siden forrige mesterskap har O'Sullivan fått seg kjæreste. Hun heter Bettina Holthe, er bosatt i Oslo, men kommer fra Haugesund. Hun har fulgt VM fra tribunen.

Hun opplyser selv til Dagbladet at hun fikk se de to første kampene i Herning, samt semifinalen i Hamburg. I tillegg er hun på plass i Boxen til kveldens finale.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer