Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Lyn - Bodø/Glimt direkte

Det har vært sterk uro i troppen til Lyn den siste uka. I kveld tar klubben fra Oslo vest i mot selvutnevnt medaljekandidat Bodø/Glimt, som med seier går opp til sølvplass i Tippeligaen. Dagbladet.no følger kampen direkte fra klokken 20.00!

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Lyn ligger nå på tiende plass i Tippeligaen etter fjorten runder. I fjor på denne tiden, ledet klubben serien med hele syv poeng, men da hadde den midlertidige treneren Sture Fladmark så å si fullt mannskap i alle kampene. Teitur Thordarsson har i år derimot slitt med en endeløs rekke med skader på nøkkelspillere, men foran kampen i kveld ser det ut til at Lyn for første gang i år kan mønstre sitt antatt beste mannskap.

Bodø/Glimt har derimot vært en av årets store overraskelser. Klubben som gikk klar av kvalifiseringsplassen med fire poeng i fjor, har åpnet sesongen over all forventning. Faktisk så godt at klubben har begynt å snakke høyt om en medalje. Etter at Trond Fredrik Ludvigsens utleieavtale med Hertha Berlin til Glimt ble klar tirsdag kveld, sa sportslig leder dette til glimt.no:

- Vi forventer at Ludde (Trond Fredrik Ludvigsen, journ. anm.) skal løfte laget ytterligere slik at det skal bli skikkelig kamp om medaljene denne sesongen, sier Falch.

Men desverre for Glimt er ikke stortalentet klar til kampen i kveld, men kan først være på banen mot Stabæk 15. august.

Lyn slo forøvrig Bodø/Glimt i tilsvarende møte i fjor med 3-1 på selve nasjonaldagen for norsk fotball, 16. mai. Den gang scoret Ole Bjørn Sundgot, Frode Eike Hansen og Per Egil Swift for Lyn før pause, mens Glimts Cato Hansen reduserte tjue minutter ut i andre omgang.

Teitur Thordarsson mønstrer for en gangs skyld fullt lag.