Lyn avslo Dahlin-bud

Tross økonomisk krise.

AVSLO DAHLIN-BUD: Lyn er avhengig av å selge spillere for å komme seg ut av en vanskelig økonomisk situasjon, men klubben avslo et bud på den svenske keeperen Johan Dahlin.Foto: Sara Johannessen / SCANPIX
AVSLO DAHLIN-BUD: Lyn er avhengig av å selge spillere for å komme seg ut av en vanskelig økonomisk situasjon, men klubben avslo et bud på den svenske keeperen Johan Dahlin.Foto: Sara Johannessen / SCANPIXVis mer

Lyn er i økonomisk krise. Likevel sa osloklubben nei da den svenske klubben GAIS ville kjøpe målvakten Johan Dahlin (22).

Dagsavisen skriver at Lyn skal selge spillere for ti millioner kroner i sommer. Budet på den svenske keeperen var imidlertid ikke godt nok.

- Vi avslo et bud fra GAIS for noen uker siden. Etter det har vi ikke hørt noe, sier sportsdirektør Rolf Magne Walstad til Dagsavisen.

- Men vi har prosesser på noen av spillerne. Men hvem det er, vil vi ikke si noe om. Vi vil i det hele tatt si minst mulig om de tingene. Vi hadde et bud inne i vinter som ble veltet fordi mediene skrev om det litt for tidlig, forteller Walstad.

GAIS ligger nest sist i Allsvenskan. Laget er ni poeng foran Åge Hareides Örgryte, som er tabelljumbo. De to siste lagene rykker ned.

(NTB)