Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Lyn-bråket kan havne i retten

VALHALL (Dagbladet): Assistenttrener Knut Arild Løberg er erklært uønsket i Lyn. I går gikk fire personer i trenerteamet ut i Dagbladet og stemplet ham som illojal. Likevel stilte Løberg på trening.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Saken kan ende i rettssalen hvis partene ikke blir enige om en løsning. På gårsdagens Lyn-trening var det nesten komisk. På den ene siden av banen sto Knut Arild Løberg i stram giv akt. På andre siden sto hovedtrener Sture Fladmark. De vekslet ikke ett eneste ord og den eneste formen for kontakt var da de overleverte hverandre et papirark.

- Det må snart framtvinges en løsning på konflikten. Situasjonen for alle parter er lite holdbar. Hvis ikke kan saken i ytterste konsekvens ende i rettssalen. Men vi skal prøve å få til en løsning, sier trenerforeningens advokat Aasmund Sandland til Dagbladet.

Han representerer Knut Arild Løberg i konflikten, og sendte i går et brev til Lyns advokat uten å få tilbakemelding.

- Må møte opp

Løberg selv håper situasjonen løser seg.

- Jeg håper det blir en så rask løsning som mulig for norsk fotballs skyld, sa Løberg til Dagbladet før treningen. Etter treningen utdypet han litt mer.

- Jeg har fått klar beskjed fra Lyn at jeg er uønsket i trenerteamet. Samme beskjed har jeg fått fra hovedtrener Sture Fladmark, men så lenge jeg er ansatt, må jeg møte opp, sa Løberg.

Ordknapp

I gårsdagens utgave av Dagbladet stemplet flere personer i Lyns trenerteam Løberg som illojal.

Hjelpetrener Geir Midtsian, keepertrener Espen Granli, sportslig administrator Stein Hoff og utstyrsansvarlig Rune Tonning mener Løberg har baksnakket Stuart Baxter og Sture Fladmark flere ganger på trening.

- Det viser bare hvor uønsket jeg er i trenerteamet og understøtter det jeg har fått høre selv, sa Løberg.

Trenerteamet støttet samtidig Sture Fladmark.

- Jeg setter pris på at de som er rundt meg bakker meg opp, sier Fladmark og fortsetter:

- Når det gjelder Løberg har jeg sagt hva jeg mener både til ham og til ledelsen i klubben.

FULL SKJÆRING: Lyns hovedtrener Sture Fladmark (t.h.) og assistenttrener Knut Arild Løberg (t.v.) kommuniserte ikke på Lyn-treningen i går. Den eneste kontakten mellom dem var da Fladmark ga Løberg et papirark.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!