Lyn-direktøren advarer Schiøtz og Andersen

Etter beskyldningene om uærlig Lyn-vitne.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no): I dag ble det kjent at Morgan Andersen-advokat Cato Schiøtz hevder at en av FFK-direktørens tidligere kollegaer står bak forfalskningen av Mikel-kontrakten. Schiøtz mener at Lyn-vitnet nå lyver for å verne seg selv.

Det sjokkerer nåværende Lyn-direktør Erik Langerud.

- Jeg synes det både er overraskende, og ikke minst sjokkerende, at Schiøtz går ut på denne måten. Han tror kanskje at angrep er det beste forsvar og går for det, sier Langerud til ABC Nyheter.

Langerud, som har vært Lyn-direktør siden i begynnelsen av mars, håper ikke saken tas lenger. Da vil Lyn ta affære, sier han.

- Vi har valgt å ikke dementere, eller forsvare oss mot Schiøtz\' ordbruk, men dersom han ikke gir seg, vil vi komme sterkere på banen, sier direktøren, som tror beskyldningene kun svekker Morgan Andersens sak.

- Vi i Lyn frykter ingenting, og når alt kommer til alt, så tror jeg dette er med på å svekke Morgan Andersen ytterligere, sier direktøren.

Advokat Cato Schøitz mener han har sitt på det tørre.

- Det som er et ubestridt faktum er at en ansatt person i Lyn har avgitt en forklaring som ikke er i overenstemmelse med det Morgan Andersens forklaring, og som omhandler viktige, og etter vår mening, helt avgjørende spørsmål i saken, sier Schiøtz.

FÅR ADVARSEL: Cato Schiøtz og Morgan Andersen mener en Lyn-ansatt lyver for å verne seg selv. Det liker ikke Lyn-direktør Erik Langerud. Foto: Scanpix
FÅR ADVARSEL: Cato Schiøtz og Morgan Andersen mener en Lyn-ansatt lyver for å verne seg selv. Det liker ikke Lyn-direktør Erik Langerud. Foto: Scanpix Vis mer

 - Jeg er i min fulle rett som Andersens advokat til å si det, sier advokaten.

Lyn-direktøren advarer Schiøtz og Andersen
ADVARER: Erik Langerud sier Lyn vil ta affære hvis det kommer flere offentlige anklager fra Schiøtz og Andersen.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer