Lyn enig med Powell

Kommer enten 1.januar eller 1.juli.

FC Lyn Oslo er enig med Magnus Powell om at han skal spille for osloklubben de neste årene - enten det blir fra nyttår eller etter 1. juli.

I tillegg kan det se ut til at Arild Sundgot forsvinner til nyopprykkede Stabæk.

- Noen avtale med Lyn er ennå ikke underskrevet, fordi det ikke er tillatt før etter 1. januar. Men jeg ser det slik at hvis Lyn og LSK blir enige, kan Powell være klar for Lyn når som helst, sier Bjarne Sognnæs, som er Powells agent, til Romerikes Blad.

Tidligere LSK-spiller Torgeir Bjarmann ble i forrige uke innlemmet i støtteapparatet rundt FC Lyn Oslo.

Torgeir Bjarmann begynner ikke i Lyn før 1. januar og har ikke vært engasjert i noe rundt disse diskusjonene. Lyn-direktør Morgan Andersen sier at det sannsynligvis blir et møte med LSK rett etter nyttår.

- Magnus (Powell) hadde et ønske om å bli ferdig med Royal League først. Enten det blir nå eller seinere, blir han Lyn-spiller i løpet første halvdel av neste år. Vi tror han med sin rutine og gode holdninger vil være en perfekt mann for vår klubb og et forbilde for våre unge spillere, sier Lyn-direktøren.

- Tenker dere mest på å hente ham gratis til sommeren, eller er dere villig til å betale for ham nå?

- Det kan jeg ikke si noe om. Vi får se hva som ligger på bordet når vi møtes, sier han.

MOT SIN NYE KLUBB: Magnus Powell går fra Lillestrøm til Lyn, men det er uklart om spissen forlater Åråsen ved nyttår eller til sommeren. Foto: SCANPIX
MOT SIN NYE KLUBB: Magnus Powell går fra Lillestrøm til Lyn, men det er uklart om spissen forlater Åråsen ved nyttår eller til sommeren. Foto: SCANPIX Vis mer

Dermed kan det se ut som Lillestrøm kvitter seg med to erfarne spisser på nyåret etter at Olivier Occean ble klar for klubben i høst. Arild Sundgot er ønsket - og tilbudt solgt - til nykomlingene i eliteserien, Stabæk. (ANB)