Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Lyn-fans kan stoppe El Fakiri

Mer gøy med 15 000 fans i Bergen. Direkte kl. 21.35: Australia - Norge

LONDON/OSLO (Dagbladet.no): Når Hassan El Fakiri løper ut mot Australia i kveld får han en sjelden sjanse til spill. Hjemme i Monaco er han et konstant andrevalg på høyrebacken.

Ikke rart 27-åringen vurdere å forlate fyrstedommet når kontrakten hans går ut neste sommer. Og det er heller ingen hemmelighet at Brann og Lyn er de heiteste kandidatene hvis han vender nesa hjemover.

- Hvis jeg skal tilbake er det to lag som er aktuelle, sier Hassan til Dagbladet.no.

I Lyn vokste han opp, i Bergen fikk han sitt gjennombrudd. Men mye tyder på at Brann frister mer. Ikke minst på grunn av Lyns manglende tribunestøtte i Oslo.

Brann har i snitt nesten tre ganger så mange fans på hjemmebane.

- Det er morsommere å spille for 15-18 000 tilskuere enn 2-3000, sier Hassan.

Hittil har han ikke hørt noe fra noen norske klubber, og det er kanskje like greit. For han tar gjerne flere år i en ny europeisk klubb.

- Jeg ønsker å fortsette i utlandet noen år til, sier Hassan.

En god kamp mot på Craven Cottage øker sjansene. Kampen går på Sky Sports i England, og speidere vil garantert være til stedet på Fulhams hjemmebane.

- Jeg har lyst til å vise hvor god jeg er, jeg håper jeg får det til i morgen, sier Monaco-spilleren.

- Kjempe beinhardt

Men Lyn har så absolutt ikke gitt opp håpet dersom Hassan El Fakiri vender nesa hjem til Norge.

- Vi har god kontakt med familien til Hassan og kommer til å kjempe beinhardt for å få ham. Han er jo Lyn-gutt, sier klubbdirektør Morgan Andersen.

Men han har forståelse for at fulle tribuner i Bergen frister.

- Det er typer som Hassan vi trenger for å fylle Ullevaal. Vi skal gjøre grep som gjør at vi får publikumsmassen i ryggen, sier Andersen.

Vil strekke seg langt

Ett av grepene er å lokke Monaco-spilleren med et meget godt tilbud.

- Vi vil strekke oss langt både når det gjelder lønn og det å legge forholdene til rette for familien, understreker Andersen.

<B>FÅR VIST SEG FRAM:</B> Monaco-spilleren Hassan El Fakiri får lite spilletid i Frankrike, men får sjansen mot Australia i kveld av Åge Hareide.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media