Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Lyn-fansen vil ha Hoff solgt

Supporterne liker dårlig at toppscoreren varsler sin avskjed.

(Dagbladet.no): Ved sesongslutt er Espen Hoff (26) bosmanspiller og kan gå gratis fra Lyn.

En rekke ganger har den tidligere Odd-spilleren avvist å skrive ny kontrakt med osloklubben. Det samme gjentok han også på TV 2-Sporten i går kveld, han ønsker seg nye utfordringer.

Nå er Lyn-fansen i Bastionen gått lei av nølingen fra venstrevingen. I en pressemelding ber supporterne klubben om å selge toppscoreren fra forrige sesong.

Ikke uerstattelig

- Han er på ingen måte uerstattelig for klubben. Ingen spillere er større en klubben, og definitivt ikke Hoff. Vi synes det er merkelig at han nå offentlig går ut og sier at han vil vekk fra klubben. Lyn hentet ham og gav ham tillit før 2006-sesongen. Dette til tross for at han var en stagnert spiller i en middels tippeligaklubb, skriver Bastionen.

Supporterklubben mener det er bedre for Lyn å satse på talenter som 19-åringene Erling Knudtzon og Endre Fotland Knudsen.

- Lyn er ikke tjent med å ha spillere som tydeligvis ikke ønsker å være her, skriver Bastionen.

Hoff: - Leit

IKKE ØNSKET AV FANSEN: Espen Hoff ønsker ikke å binde seg til Lyn, det får supporterne i klubben til å se rødt. Foto: Scanpix
IKKE ØNSKET AV FANSEN: Espen Hoff ønsker ikke å binde seg til Lyn, det får supporterne i klubben til å se rødt. Foto: Scanpix Vis mer

Hoff sier til Lyns hjemmeside i ettermiddag at han ikke har sagt han vil vekk fra klubben.

- Jeg har alltid hatt ett godt forhold til Bastionen, og jeg synes det er leit at det har blitt oppfattet slik. Jeg har aldri sagt at jeg vil vekk fra klubben, og jeg trives kjempegodt her, sier Hoff.

Han liker ikke at fansen tviler på hans dedikasjon.

- Jeg trives godt i klubben, og så lenge jeg under kontrakt med Lyn skal jeg gjøre alt jeg kan for at vi skal bli best mulig. Det må ingen tvile på, sier Hoff.

Hoff-agent Gunnar-Martin Kjenner mener også at supporterne har mistolket Hoff.

Vil vinne

- Dette er misforstått. Espen var helt nummer 1 i Lyn i fjor, og det er ikke noe som tyder på at han blir noe annet i år, sier Kjenner til Dagbladet.no

Samtidig bekrefter agenten at det er gått flere måneder siden Lyn og Hoff sist snakket kontrakt. Og da handler det ikke bare om lønn.

image: Lyn-fansen vil ha Hoff solgt

- Espen har sagt gjentatt ganger at han trives kjempegodt i Lyn og er veldig fornøyd med Lyn og trenerne. Men at han har ambisjoner om å spille i en klubb som vinner noe. Sånn som han vurderer det, er det ikke sånn i Lyn nå, sier agenten. 

Lyn-direktør Torgeir Bjarmann sa til Dagbladet tidligere i februar at Hoff ikke skal selges - i hvert fall ikke før sommeren.

Overfor klubbsida sier Bjarmann at det kan hende Hoff blir lengre enn 2008-sesongen.

- Slik jeg oppfatter det så trives han godt, også får vi se hva som skjer frem mot sommeren, sier Bjarmann.

Bjarmann har tidligere bekreftet at Brann har prøvd å kjøpe venstrekanten. Også LSK har vist interesse for vestfoldingen.

Espen Hoff besvarte ikke Dagbladet.nos henvendelser i formiddag.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media