Lyn feiret som Bolt etter Start-slakt

- Har ikke rykket ned ennå.

FEIRET SOM BOLT: Davy Claude Angan dro supersprinterens feiring da han satte inn Lyns andre scoring. Oslo-laget tok sin første hjemmetriumf for sesongen mot Start. Foto: Bjørn Sigurdsøn / SCANPIX
FEIRET SOM BOLT: Davy Claude Angan dro supersprinterens feiring da han satte inn Lyns andre scoring. Oslo-laget tok sin første hjemmetriumf for sesongen mot Start. Foto: Bjørn Sigurdsøn / SCANPIX Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

ULLEVAAL (Dagbladet.no): Det har vært skrevet mye om Lyns økonomiske problemer denne sesongen. Sannheten er at klubbens sportslige problemer har vært minst like store. Klubbens beste spillere er blitt solgt på løpende bånd, og Tippeliga-seirene er uteblitt.

Helt til i dag.

For da Start kom på besøk på Ullevaal, fant Gunnar Halles lag tilbake til både mål - og poengformen.

- Dette var sinnsykt deilig. Vi har ikke rykket ned ennå. Det er fortsatt et lite håp, sier Lyn-spiss Jo Inge Berget.- Sånn som vi spilte i dag, kan vi slå samtlige lag vi møter. Jeg har aldri sette gutta jobbe så hardt før, sier han til Dagbladet.

Berget er for øyeblikket på lån fra Udinese til Lyn ut august.

Sportssjef Rolf Magne Walstad har tro på at Oslo-klubben får beholde spissen til sesongen er over.

- Vi har tro på å beholde ham ut sesongen. Vi har en positiv dialog med Udinese, så tida vil vise hva vi får til, sier han til Dagbladet.

Kjørte over StartAnført av Davy Claude Angan og Jo Inge Berget på topp, kjørte Oslo-laget regelrett over et usedvanlig svakt Start-lag på landslagsarenaen.Det var Berget som startet det hele etter bare åtte minutter.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer