Lyn fikk det hett i Bergen

Lyn så ikke ut til å tåle sommervarmen i Bergen og måtte ta til takke med 1-1 og poengdeling mot Brann.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Serielederen fra Oslo var ikke like overbevisende mot Brann som tidligere denne sesongen, og skal være glade det endte med poeng.

- Brann spilte veldig godt i dag, og vi hadde rett og slett problemer med å stoppe dem. Dette var uten tvil langt unna det vi har prestert tidligere i år, sa Lyn-trener Sture Fladmark.

Han fikk se sine elever starte kampen best, med scoring etter bare åtte minutter. Målet til Ole Bjørn Sundgot skulle riktignok vise seg å bli det eneste til Lyn.

Etter 30 minutter mente dommeren at Petter Furuseth Olsen ble felt av Frode Hansen. Selv om Hansen og flere med ham protesterte på avgjørelsen, endte det med at Erlend Hanstveit satte ballen i mål fra straffemerket.

- Jeg mener det aldri skulle vært dømt straffe, sa Fladmark.

Fortjent Brann-seier

Branns Nkosinathi Nhleko debuterte på hjemmebane, og fikk også en mulighet til å avgjøre for Brann etter 42 minutter.

- Jeg gjorde mitt beste, men det var tydeligvis ikke godt nok, sa sørafrikaneren som ikke fikk ballen i mål.

Teitur Thordarson har bare sett Brann vinne en gang på hjemmebane denne sesongen, og det ble ingen forandring på statistikken mot Lyn. Men de rødkledde kan trøste seg med at spillet var et hakk bedre, og at de til tider dominerte mot serielederen.

- Vi må være fornøyd. Vi dominerte kampen fullstendig, og jeg synes det er synd at vi slapp inn målet. Det er fortsatt for enkelt å score på oss, sa islendingen

(NTB)

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer