Lyn fikk forlenget tidsfrist

Får skjebnen beseglet på mandag.

(Dagbladet.no): 41 av 42 klubber som har vært oppe til vurdering i klubblisensnemnda fikk fornyet klubblisensen.

Med andre ord er det én klubb som ennå ikke har fått innvilget fornyet lisens i Tippeligaen, førstedivisjon og toppserien for kvinner: Lyn

- For å kunne sluttføre behandlingen av søknaden fra FC Lyn Oslo har vi bedt om dokumentasjon for den informasjonen som har blitt forelagt nemnda. Dette er i tråd med tidligere praksis, men innebærer at klubben ikke kan komme med andre løsninger enn de som er skissert for nemnda før helgen, sier klubblisensnemndas leder Jan Løkling.

Den endelige avgjørelsen om Lyns umiddelbare framtid faller på mandag.

Tause

Oslo-klubben ønsker å gå i detalj på hva beskjeden fra klubblisensnemnda innebærer.

-Vi henviser til saken som er publisert på klubbens hjemmesider. Erik Langerud eller andre i Lyn har ingen kommentarer utover dette, sier informasjonssjef Joachim Andersen til Dagbladet.no.

I den korte meldingen forteller klubbdirektør Erik Langrud at klubben at klubben nå vil gjennomgå spørsmålene fra NFF og besvare i henhold til det klubblisensnemnda har bedt om.

FINREGNER: Lyn-direktør Erik Langerud
må vente til mandag før Oslo-klubbens skjebne blir endelig avgjort. Foto: Sara Johannessen/Scanpix
FINREGNER: Lyn-direktør Erik Langerud må vente til mandag før Oslo-klubbens skjebne blir endelig avgjort. Foto: Sara Johannessen/Scanpix Vis mer

Lyn har fått frist til søndag til å komme med tilbakemelding.

- Som fotballpresident ønsker jeg at alle klubbene skal ha lisens, men lisensnemnda vurderer om de ikke sportslige kriteriene er til stede. Og den har helt suveren rett til avgjørelse, sier fotballpresident Sondre Kåfjord til NTB.

Lyn fikk forlenget tidsfrist