Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Lyn forbanna på Fjørtoft

Etter en beksvart dag på jobben pøste de sentrale Lyn-spillerne frustrasjonen utover NRK-ekspert Jan Åge Fjørtoft som før kampen anklaget dem for å murre mot trener Teitur Thordarson.

ULLEVAAL (Dagbladet): - Patetisk pinlig å klage på Teitur. Vi er jo vant til å høre de såkalte autoritetsspillerne klage på trenere. De burde se se seg selv i speilet eller på video. De framstår ikke som autoriteter, sa Fjørtoft med bakgrunn i kildeopplysninger NRK-sporten sitter på fra Lyn-miljøet.

- Dette står jeg for, sier Fjørtoft til Dagbladet.

Raser mot Fjørtoft

Lyn-spillerne skjønner ingenting.

- Latterlig av Fjørtoft. Han prøver seg på den eplekjekke stilen og tar etter TV2. Patetisk av ham å prøve å lage en konflikt. Han prøver med dette å underbygge sine tidligere påstander om at Teitur vil få problemer, men vi står bak treneren vår, sier Tommy Berntsen til Dagbladet.

- Jeg har ikke hørt om noen som murrer. Fjørtoft er sjølutnevnt ekspert på å ta folk som ligger nede. Han er bare ute etter å lage kvalm hele tida. Skulle gjerne likt å høre hvilke kilder NRK og Fjørtoft sitter på, men jeg er enig i at vi spillerne må gå i oss sjøl. Vi er for dårlige, og har ingen grunn til å syte og klage, sier Jonny Hansen.

- Jeg skulle gjerne hørt hvor Fjørtoft har dette fra. Så vidt jeg vet har han aldri vært på trening hos oss, sier Per Egil Swift.

Trenger tid

Trener Teitur Thordarson skjønner heller ikke noe av NRKs spekulasjoner.

- Jeg har ikke hørt noen av mine spillere klage, sier han.

Thordarson tror det kan gå lang tid før Lyn finner tilbake til fjorårstaktene. Det begrunner han med at sentrale spillere mangler treningsgrunnlag som følge av skader.

- Ved utgangen av mai får vi se konturene av fjoråret, sier Teitur.

PATETISK: - Latterlig av Fjørtoft. Han prøver seg på den eplekjekke stilen og tar etter TV 2. Patetisk av ham, sier Lyns kaptein Tommy Berntsen. Her i samtale med trener Teitur Thordarson og hjelpetrener Sture Fladmark.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media