Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

- Lyn fortjente ikke poeng

Lyn ledet 2-0, men fortjente ikke poeng, mener en forbannet Peter Kopteff.

Det ble seks mål - tre til hvert av lagene - på Ullevaal i dag. Lyn åpnet best på landskamparenaen, men Oslo-laget er ikke i den samme flytsonen som i fjor. Sekunder etter at Per Egil Swift hadde satt inn 2-0 ble Viking invitert inn i kampen av Thomas André Ødegaard. Lyn-keeperen slo en skrudd corner i eget mål.

Kristian Sørli utliknet for Stavanger-laget og i andre omgang gjorde Bjørn Berland alt riktig fra straffemerket.

Men i siste ordinære spilleminutt utliknet Lyn og dermed gikk begge lagene skuffet av banen. Lyn-spillerne fordi de rotet bort en tomålsledelse, og Viking-spillerne fordi de hadde tre poeng i lomma til det gjensto ett minutt.

- Jeg er forbannet, slikt skal ikke skje. De tre poengene vi hadde var for viktige til å rotes bort på slutten, sa banens bestemann Peter Kopteff til NTB.

Finnen traff tverrliggeren to ganger. Legger vi til tverrliggertreffet mot Norge i torsdagens landskamp, blir det tre sjanser der marginene ikke var på hans side.

- Jeg synes virkelig ikke Lyn fortjente poeng i dag, for vi var det beste laget. Men hva hjelper det når vi ikke vinner, sukket Kopteff.

Syndebukk Ødegaard hadde forsvunnet fra Lyn-garderoben da pressen slapp til. Han droppet til og med dusjen.

- Vi hadde kontroll på 2-0, men så kom det en keepertabbe, og vi ble etter hvert rustne bakover, sa Lyns midtbanemotor Jonny Hanssen til NTB.

(NTB/Dagbladet.no)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media