Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Lyn har fått flere millioner fra investorer

Kjemper mot konkursen.

KAN MISTE LØNN UT ÅRET: Går Lyn konkurs, kan Lyn-spillerne bli gående arbeidsledige ut året.Foto: Lise Åserud, Scanpix
KAN MISTE LØNN UT ÅRET: Går Lyn konkurs, kan Lyn-spillerne bli gående arbeidsledige ut året.Foto: Lise Åserud, Scanpix Vis mer

|||Investorer skal ha bladd opp flere millioner kroner for å redde Lyn fra konkurs. Ifølge VG er allerede opptil 6 millioner kroner kommet inn i klubbkassen.

- Vi har fått inn noen millioner, sier klubbdirektør Erik Langerud.

Han vil ikke kommentere tall, men bekrefter at Oslo-laget har fått en god start med salg av andeler i klubbens investeringsselskap Olja Lyn.

Ifølge Aftenposten mister Lyn-spillerne muligheten til å spille mer fotball denne sesongen dersom klubben går konkurs.

- Det er ikke gunstig hvis spillerne mister tre måneder med lønn, sier kaptein Tommy Berntsen til Aftenposten.

I motsetning til vanlige arbeidstakere kan ikke fotballspillere umiddelbart ta seg lønnet arbeid i en annen bedrift.

- Overgangsvinduet er stengt. En spiller kan ikke skifte klubb og spille for denne klubben i en periode hvor overgangsvinduet er stengt. Det er sportslig rettferdig at en slik regel praktiseres, sier konstituert generalsekretær i Norges Fotballforbund, Erik Loe.

(NTB)

 

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling