- Lyn har vært grådige i forhandlingene

Derfor drar ikke Guastavino til Brann.

TAUTREKKING: Lyns Diego Guastavinos overgang til Brann strandet på de personlige betingelsene. Fordi Lyn tok for stor del av kaka, mener agent Terje Liverød.
Foto: Erlend Aas / SCANPIX
TAUTREKKING: Lyns Diego Guastavinos overgang til Brann strandet på de personlige betingelsene. Fordi Lyn tok for stor del av kaka, mener agent Terje Liverød. Foto: Erlend Aas / SCANPIXVis mer

(Dagbladet.no): Diego Guastavino blir ikke Brann-spiller, til tross for at Lyn og bergensklubben tidligere i dag ble enige om en overgang.

Guastavinos agent, Terje Liverød, mener Lyns grådighet har ført til at overgangen ikke blir noe av.

- Spilleren blir i Lyn inntil videre. Lyn har vært grådige i forhandlingene, sier Liverød til TV2 Sporten.

- Lyn har tatt så stor del av pakken av midlene til Brann, at Brann ikke kunne komme opp med en god nok personlig kontrakt til spilleren. Så derfor er det uaktuelt for Guastavino å signere med Brann nå. Det finnes bedre tilbud i horisonten, sier Liverød til TV2 Sporten.

Lyn ikke part i kontrakts-forhandlingene
Lyn sportssjef Rolf Magne Walstad avviser at klubben kan ta noe av ansvaret for at Guastavino nå ser ut til å bli i Oslo til januar.

- Det fungerer ganske enkelt når en spiller med mindre enn seks måneder igjen av kontrakten ønsker dialog med en ny klubb. I vårt tilfelle kan vi velge å akseptere, eller ikke å akseptere, sier Walstad til Lyns hjemmesider.

- Dersom vi aksepterer, slik vi gjorde i tilfellet med Brann, så er det opp til spilleren og komme til enighet med den nye klubben. I den delen av forhandlingene er ikke Lyn en formell part overhodet, og det har vi heller ikke vært nå, sier Walstad.

Trues med andrelagsspill
Terje Liverød opplever det ikke på den måten. Han mener Guastavino like gjerne kan være kontrakten ut i Lyn dersom dette blir betingelsene for en tidligere overgang.

- Går du på butikken og bruker 60 av 100 kroner, så har du bare 40 kroner igjen til pølser, sier Liverød.

Han mener Lyns trusler om å plassere uruguyaneren på rekruttlaget ikke er verdt nedsiden ved turen til Brann på dette tidspunktet.

Tidligere i dag ble det meldt at Rosenborg har vist interesse for Guastavino.

PS! I samme pressemelding på Lyn.no opplyser klubben at de nå har betalt ut alle feriepenger.

- Dette har vært en svært vanskelig og uheldig sak for klubben, og vi beklager på det sterkeste til de impliserte parter. Vi har i dag utbetalt feriepengene til våre tidligere ansatte, og pengene skal være dem i hende i løpet av kort tid, sier Lyns klubbdirektør Erik Langerud.