Lyn henter Fulham-ving

Skal spille seg til VM.

(Dagbladet.no): Ahmad Elrich vil bytte ut reservelagsfotball i England med førstelagsspill på utlån til Lyn i to månder.

Lyn-direktør Torgeir Bjarmann bekrefter overfor Fotballmagasinet.no at australieren er på vei til Oslo. Klubben håper å få med spilleren på treningsleir neste uke.

Enig med Fulham

- Det er bare papirmølla som gjenstår, vi må få på plass underskriftene. Vi er enig med både spiller og Fulham, sier Bjarmann til Dagbladet.no.

Lyn-lederen sier at Elrich leies inn for å forsterke konkurransen om plassene på laget mens Christoffer Dahl og Magnus Powell er skadd.

- Han er rimelig hurtig med ball, slår bra innlegg. Han er høyrebeint, men kan brukes på begge kanter. Han er god nok, sier Bjarmann.

Lyn tegner bare kontrakt med australieren fram til slutten av mai.

- Han skal til VM, det er ambisjonene hans og det er derfor han kommer hit, sier Bjarmann.

Lyn henter Fulham-ving

Går ned i lønn

Ifølge den australske avisa Daily Telegraph går Elrich ned i lønn i Lyn, til omlag 25 000 kroner per måned.

- Det økonomiske har vi ikke store kommentarer til, men normalt sett er lønningene noe helt annet i Premier League, sier Lyn-lederen.

Midtbanespilleren har vært en del av det australske landslaget siden 2004, og scoret et mål da Bahrain ble slått i en kvalikkamp til Asia Cup i januar.

Hos Fulham har Elrich bare fått 157 minutter i Premier League denne sesongen.

- Han trenger å spille regelmessig for å bli tatt ut til troppen som reiser til Tyskland, sier agent Tony Rallis.

TRENGER LYN-HJELP: Her scorer Ahmad Elrich for Australia mot Irak i mars i fjor. Lyn håper å leie Fulham-spilleren fram til VM-sluttspillet.