Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Lyn hentet Wehrman i siste time

- Har den rutinen vi sårt trenger.

TIL LYN: Kasey Wehrman har vært ute en vinternatt før, resten av sesongen skal han utkjempe krigen for å unngå nedrykk i Lyn.
Foto: Svein Ove Ekornesvåg / SCANPIX
TIL LYN: Kasey Wehrman har vært ute en vinternatt før, resten av sesongen skal han utkjempe krigen for å unngå nedrykk i Lyn. Foto: Svein Ove Ekornesvåg / SCANPIX Vis mer

(Dagbladet.no): Like før det norske overgangsvinduet stengte i går kveld sikret Lyn seg FFKs Kasey Wehrman på en låneavtale ut sesongen.

- Vi har fått en ledertype som har vært ute en vinternatt før, og som har den rutinen vi sårt trenger i den utfordrende posisjonen vi er i, sier sportssjef Rolf Magne Walstad til klubbens hjemmesider.

Wehrman har spilt 45 kamper for Fredrikstad de siste to og et halvt årene, og var kaptein i klubben før han møtte på litt motgang i starten av denne sesongen.

Nå skal australieren spille resten av sesongen for Tippeligaens bunnlag, og er klar med umiddelbar virkning.

- Dette er en avtale som har kommet i stand ved at alle parter har bidratt, og jeg er svært godt fornøyd med å en så rutinert mann på plass, sier Walstad.

32-årige Wehrman er bosmanspiller etter denne sesongen, og Lyn er ikke avvisende til en forlengelse av engasjementet.

- Det er helt naturlig at vi snakker sammen om det når tiden er riktig. Akkurat i kveld var det ikke tid til dette, men dit kommer vi, sier Lyns sportssjef.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling