Lyn ikke konkurs

I hvert fall ikke før 2. november

HAR PLAN B: Erik Langerud ankom i kveld Ullevaal stadion til et informasjonsmøte med medlemmer og aksjonærer i Lyn med en plan B som kan holde liv i klubben fram til sesongen er ferdigspilt.Foto: Bjørn Langsem/Dagbladet
HAR PLAN B: Erik Langerud ankom i kveld Ullevaal stadion til et informasjonsmøte med medlemmer og aksjonærer i Lyn med en plan B som kan holde liv i klubben fram til sesongen er ferdigspilt.Foto: Bjørn Langsem/Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

||| ULLEVAAL STADION(Dagbladet.no): Kvelden før det skjebnesvangre styremøtet på Ullevaal Stadion i morgen klokka 12.00 er Lyn fortsatt et godt stykke unna de 17 millionene som kan redde klubbens eksistens og den videre driften ut året.

Men en mellomløsning - en plan B iverksatt nå i tolvte time - kan redde fotballsesongen 2009.- Vi jobber med en tre-fire personer/grupper som ikke er interessert i å redde Lyn, men som vil sørge for at tippeligasesongen reddes. Da kan vi holde det gående til etter Lyn-Fredrikstad 1. november, sier Lyn-direktør Erik Langerud til Dagbladet.

Måten Lyn-direktøren formulerer seg på når han nå har satt disse utenforstående hjelperne i spill gjør at det siste scenariet med stor sansynlighet blir presentert og anbefalt for Lyn-styret i morgen ettermidag. Som det nest beste alternativet.

Da kan Lyn drive videre i fire serierunder til, sørge for Tippeligaen ender som den skal - rettferdig - og til en viss grad redde den norske toppfotballen ansikt. Og klarer klubben på mirakuløst vis å samle inn alle de 17 millionene som trengs, vel da er saken grei på denne siden av nyttår.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer