Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Lyn kan få Ijeh på billigsalg

Viking redd for smutthull.

(Dagbladet.no): FC Lyn Oslo skal ha lagt inn et nytt bud på seks millioner for Viking-spiss Peter Ijeh, skriver Rogalands Avis.


Dermed ser det ut til at toppscoreren
allikevel forlater Stavanger.

Budet skal bare være halvparten av det Oslo-klubben var villig til å betale for målmaskinen tidlig i januar, men Viking skal nå allikevel være innstilt på å la Ijeh skifte fra blått til rødt og hvitt. Årsaken skal være at fjorårets bronsevinner frykter spissen skal kjøpe seg ut av kontrakten, og at Viking dermed til slutt sitter igjen med en mye lavere overgangssum.

FIFA har åpnet for en slik praksis etter at Hearts-spiller Andy Webster fikk gå til Wigan i 2006 i mot at han selv betalte en kompensasjon tilsvarende en årslønn til klubben han fortsatt hadde et år igjen av kontrakten med.

Ijeh-erstatter kan bli litauiske Andrius Velicka som for tiden er på utlån fra skotske Hearts til Kaunas. Der har 28-åringen som tre ganger er kåret til årets spiller i Litauen scoret sterke 12 mål på 14 kamper.

- Viking er et av de beste lagene i Norge og skal spille Uefa-cup kommende sesong. For meg er det absolutt interessant å komme til Viking, sier Velicka til Aftenbladet.no.

KAN BLI LYN-SPILLER: Viking skal være interessert i å la Peter Ijeh bli Lyn-spiller for en langt lavere sum enn de tidligere har krevet for spissen. Foto: Kyrre Lien/Scanpix
KAN BLI LYN-SPILLER: Viking skal være interessert i å la Peter Ijeh bli Lyn-spiller for en langt lavere sum enn de tidligere har krevet for spissen. Foto: Kyrre Lien/Scanpix Vis mer
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media