Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Lyn-keeper uten visum

Klubben og agenten slåss om Ali Al-Habsi

Mens Lyn-keeper Ali Al-Habsi sitter hjemme i Oman uten visum til Norge, slåss klubben og agenten hans så fillene fyker, melder Aftenposten.

Keeperkometen mangler fremdeles, ti dager etter at Lyn startet treningen etter vinterpausen. Han befinner seg nå hjemme i Oman, uten gyldig visum. Lyns direktør, Morgan Andersen, mener at Al-Habsis britiske agent, Peter Harrison, har forsømt seg.

- Agenten hans kunne ordnet dette i november, i stedet for å begynne med det i starten av januar. Agenten hans kjefter på oss, men han klarer ikke en gang å få spilleren sin inn i Europa igjen. Da gjør han ikke jobben sin, sier Andersen til Aftenposten.

Harrison er uten tvil helt uenig i det Andersen sier:

- Jeg lurer på hvordan jeg kan fikse dette fra Newcastle når Ali er i Oman. Å ordne med visum er ikke min jobb. Jeg arbeider ikke på den norske ambassaden, sier Harrison til Aftenposten.

- Selger ikke så billig

Dette er ikke første gang de to partene er i tottene på hverandre.De kranglet også under forhandlingene med Liverpool.

Peter Harrison sa til Dagbladet at Ali Al-Habsi var svært skuffet over at Lyn ikke ville selge ham til Bolton for 4,6 millioner kroner. Han la til at al-Habsi ikke ville tilbake til Lyn, men til England så raskt som mulig. Lyn og Al-Habsi tok avstand fra Harrisons uttalelser på sin egen hjemmeside.

Seinere på dagen mottok Morgan Andersen så et skriv fra Harrison der Liverpool tilbød en sum langt lavere enn den summen som ble forespeilet muntlig tirsdag.

- Helt uaktuelt for oss å selge så billig, sa Andersen til Dagbladet

Fortsatt ikke til Norge: Ali Al-Habsi sitter hjemme i Oman uten visum.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media