Lyn langt nede på tabellen

Men Oslo er mest aktiv i landet.

• Har du lyst til å sykle for byen og fylket ditt? Registrer deg på Sykle til jobben.

(Dagbladet.no): Oslo-lagene Vålerenga og Lyn ligger på henholdsvis 9. og 12. plass i årets Tippeliga. Men selv om de ikke gjør det så bra som ønskelig i årets serie er det tydelig at fansen og andre sambygdinger er svært så aktive.

Sykle til jobben-kampanjen er fem uker ute i aksjonen og Oslo-folk sykler som aldri før. Så langt har fylket 18585 registrerte aktive dager på fem uker.

Odd Grenland har gjort det foreløpig bra. De ligger på en god 3. plass, selv om et influensarammet Telemarks-laget måtte se kampen tapt for Viking sist søndag.

I motsetning til Vålerenga og Lyn kan ikke Odd skryte av aktive folk i fylket. Oslos har 18585 aktive dager mot Telemarks 1205. Telemark ligger kun over Sogn og Fjordane og Finnmark.

Kan Odd forsvare tredjeplassen samtidig som de mobiliserer aktivitet til folket? Eller vil Oslo fortsette på sin måte og ta rotta på alle de andre fylkene?

Meld deg inn og registrer din aktivitet du også, og hjelp ditt fylke til å klatre på listen.

Lurer du på hvordan det går med ditt fylke? Se statistikken her.

JUBLER: Odds Pelle Nilsson (t.h.) jubler sammen med Chris Joyce etter å ha scoret på Odd Stadion. Ut fra statistikken kan det ha vært altfor mange publikummere i bil, og altfor få på sykkel. Foto: SCANPIX
JUBLER: Odds Pelle Nilsson (t.h.) jubler sammen med Chris Joyce etter å ha scoret på Odd Stadion. Ut fra statistikken kan det ha vært altfor mange publikummere i bil, og altfor få på sykkel. Foto: SCANPIX Vis mer