Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Lyn-ledere må sykle til Hamar

Lovet 10-15 000 tilskuere.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): Det koster å ha for overdreven tillit til Lyn-fansen. To av lederne i klubben lovet at minst 10 000 supportere skulle møte opp til gårsdagens kamp mot Start på Ullevaal, forteller NRK-Sporten.

7460 løste billett.

Dermed må informasjonssjef Joachim W. Andersen og markedssjef Keith Woods snart klargjøre sine tohjulinger. Innsatsen var en sykkeltur til kampen mot Ham-Kam 24. september.

Og det stopper ikke nødvendigvis der.

- Det er en lite hake, hvis Lyn ikke vinner sin kamp på Hamar. Hvis vi spiller uavgjort eller taper, så må vi sykle hjem igjen, sier Woods til kanalen..

Mediesjef Andersen forteller til Dagbladet.no at det ikke var et veddemål, men en slags erklæring fra to kjepphøye herrer.

Foran blant andre Lyn-kaptein Tommy Berntsen og andre vitner skrev de ned en erklæring som inneholdt sykkeløfter.

-Vi var sikre på at vi skulle få mellom 10 og 15 000 tilskuere, og skrev en erklæring med vitner. Det er  jo Norway Cup-uke og vi har vært i siget. Vi utfordrer hverandre litt og ender opp med litt galematias som dette.

HÅPET PÅ 10-15 000 TILSKUERE: To Lyn-ledere må sykle til Briskeby etter store løfter om tilskuertall. Det dukket opp bare 7460 på Ullevaal da Start vant 2-1 i går. Foto: Scanpix
HÅPET PÅ 10-15 000 TILSKUERE: To Lyn-ledere må sykle til Briskeby etter store løfter om tilskuertall. Det dukket opp bare 7460 på Ullevaal da Start vant 2-1 i går. Foto: Scanpix Vis mer

Nå håper han bare spillerne gir litt ekstra for de to i administrasjonen, slik at de får sette seg på toget hjem fra Hamar.

- Fytterrakkern, det blir jo 28 mil hvis vi bommer igjen. Jeg har syklet mye, og Keith har syklet noe. Men han er tross alt snart 50, så det blir en utfordring for ham. Jeg er jo bare 27, sier Andersen til Dagbladet.no.