Lyn og Viking enige om overgang for Sigurdsson

Klubbene bekrefter.

FORLATER LYN:
Lyns Indridi Sigurdsson (t.v.) forlater klubben og slutter seg til Viking. Det bekrefter begge klubbene i kveld. Det eneste som gjesntår nå er en legesjekk og den personlige kontrakten.
Foto: Kyrre Lien / SCANPIX
FORLATER LYN: Lyns Indridi Sigurdsson (t.v.) forlater klubben og slutter seg til Viking. Det bekrefter begge klubbene i kveld. Det eneste som gjesntår nå er en legesjekk og den personlige kontrakten. Foto: Kyrre Lien / SCANPIXVis mer

ULLEVAAL (Dagbladet.no): Lyn og Viking er enige om en overgang for islendingen Indridi Sigurdsson. Det bekrefter begge klubbene i kveld.

- Klubbene er enige og er fornøyde med avtalen. Legesjekken og de personlige betingelsene gjenstår, men vi har godt tro på at det løser seg raskt, sier Viking-direktør Egil Østenstad til Dagbladet.

Østenstad sier de ønsker å ha med seg Sigurdsson til Stavanger etter kveldens kamp for å sluttføre avtalen.

- Vi har vært i forhandlinger med Viking en god stund. De var interessert allerede i mars , sier sportsdirektør i Lyn, Rolf Walstad, til Dagbladet.

- Hvor god er denne overgangen for Lyn?

- Som alltid skulle man ønske at man fikk mer. Men det er en avtale Lyn lever godt med. Det var også en klubb «Indy» ønsket å gå til, sier Walstad.

Sigurdsson har tidligere spilt for Lillestrøm og hadde kontrakt med Lyn ut 2011-sesongen. Han er en av flere spillere på vei bort i fra klubben.

- Det er selvølgelig trist å forlate en klubb jeg er glad i, men jeg går ikke gratis. Jeg går heller ikke til en nedrykksrival, sier Sigurdsson til klubbens hjemmeside.

TV2 hevder Lyn måtte selge Sigurdsson for å løse konflikten med Kent Bergersen.

- Vi har det tøft. Hadde vi hatt det fett så hadde vi ikke solgt eller lånt ut spillere. Vi er definitivt ikke over kneika, sier Rolf Walstad.