FRA CUPFINALE TIL 2. DIVISJON: I 2010 spilte Follo om NM-gull på Ullevål, i år må de kjempe om opprykk fra det tredje øverste nivået i norsk fotball. Dagbladet tror de lykkes med det. 
Foto: Heiko Junge / Scanpix
FRA CUPFINALE TIL 2. DIVISJON: I 2010 spilte Follo om NM-gull på Ullevål, i år må de kjempe om opprykk fra det tredje øverste nivået i norsk fotball. Dagbladet tror de lykkes med det. Foto: Heiko Junge / ScanpixVis mer

Lyn, Raufoss, Notodden og Follo vil dominere 2. divisjon

Sjekk tipsene for din klubb i år.

(Dagbladet): Tradisjonen tro tipper Dagbladet sluttresultatet i samtlige avdelinger til og med 3. divisjon i fotball for menn, samt de to øverste divisjonene for kvinner.

Og tradisjonen tro er ikke tipsene så verst. De siste årene har uttellingen gitt over seksti prosent treff på topp tre og bunntrio når regnskapet er gjort opp.

2. divisjon er et ubarmhjertig nivå for dem som sikter seg inn mot de øverste lagene i Norge. Divisjonen er knallhard og bare vinneren i hver avdeling rykker opp til 1. divisjon.

Dermed er man av hengig av, i tillegg til å ha et knallgodt lag selv, at ingen andre i avdelingen finner det for godt å satse stort på å komme seg opp et nivå, i hvert fall om man skal rykke opp med midler som står i stil til inntektene i divisjonen.

I år tror vi Notodden, Raufoss, Lyn og Follo tar steget opp, alle klubber med god tradisjon for spill høyere opp i divisjonssystemet.

Her ser du tipsene for:

1. divisjon

3. divisjon

Toppserien og 1. divisjon kvinner