Lyn samarbeider med «Enga-dödaren»

Bærum og Lyn har funnet hverandre.

(Dagbladet.no): I dag offentliggjorde Lyn at de har innledet et samarbeid med Bærum, klubben som sensasjonelt slo ut Vålerenga av cupen i fjor.

- Vi ønsker å bidra økonomisk til grasrotmiljøene. Målet er å bidra til at Bærum på sikt etablerer seg i 1. divisjon, sier Morgan Andersen, klubbdirektør i Lyn, til Dagbladet.no.

- Og da er målet at Lyn 2 skal ligge i 2. divisjon, Bærum i 1. divisjon og Lyn i toppen av Tippeligaen?

- Det er riktig. Da er vi sikret at de unge spillerne våre får best mulig kamptrening utfra nivået de er på, bekrefter Andersen, som også avslører at Lyn jobber med å få på plass en samarbeidsavtale til i løpet av den nærmeste tiden.

- Vi ønsker et liknende samarbeid med Groruddalen. De ligger i 2. divisjon, og ønsker å etablere seg der. Det vil vi gjerne bidra til, gjennom å være med å utvikle klubben, sier Andersen.

Lyn inngår dermed samarbeid med Stabæks hatklubb nummer én, og har planer om å samarbeide med Groruddalen, som ligger midt i Vålerenga-land.

INNGÅR SAMARBEID: Lyn inngår samarbeid med Bærum. Her ser vi Kevin Larsen bli gratulert av Keijo Huusko i en treningskamp mot Rubin Kazan.