Lyn selger Edu til tyske Hoffenheim

- Vemodig, sier Torgeir Bjarmann.

(Dagbladet.no): Lyns nigerianske superspiss Edu selges til 2. Bundesliga-klubben Hoffenheim, som kjøpte Pelle Nilsson fra Odd tidligere i sommer.

- Det er vemodig. Vi selger en av Tippeligaens beste og Lyns beste spiller. Vi visste at han var attraktiv. Mange er nok overrasket over klubbvalget hans, men det har ikke vi noe med, sier Lyns sportsdirektør Torgeir Bjarmann til TV 2 Sporten.

NRK meldte tidligere i kveld at Edus agent John Shittu satt i forhandlinger med Bjarmann, og at Hoffenheim skulle være villig til å gi 40 millioner for spissen.

Bjarmann vil ikke kommentere beløpet overfor TV 2, men sier at det økonomiske er viktig for at det ble salg nå.

- Alle spillere har sin pris og den er nådd nå. Det var et tidsspørsmål før han skulle ut i Europa. Den tiden kom nå, sier han.

Edu var på prøvespill hos flere utenlandske klubber før sesongstart uten å bli solgt. Nå er imidlertid Lyn-tiden over, og han spiller dermed ikke mot Strømsgodset søndag.

TIL TYSKLAND: Edu-moroa er over for Lyn. Tyske Hoffenheim la tilstrekkelig med penger på bordet til at Lyn valgte å selge. Foto: Arnt E. Folvik
TIL TYSKLAND: Edu-moroa er over for Lyn. Tyske Hoffenheim la tilstrekkelig med penger på bordet til at Lyn valgte å selge. Foto: Arnt E. Folvik Vis mer