Lyn sender Arild Berg-skjema i dag

26. januar skrev Arild Berg (26) under NFF-kontrakten med Lyn. I dag sender Oslo-klubben overgangsskjemaet til Bodø. - De juridiske rådene vi har fått er at Arild er kontraktsløs, sier Lyns daglige leder Ole-Ray Grødseth.

Den yngste av Berg-brødrene hadde kontrakt med Bodø/Glimt ut sesongen 2003. Men da Glimt ikke lenger ville betale Arild lønn under sykdom, valgte han å skrive under for Lyn de neste tre åra.

- Det står i Arild Bergs kontrakt at han skal ha lønn under sykdom, sier advokat Gunnar Martin Kjenner i advokatfirmaet Schjødt til Dagbladet.

Føler seg trygg

- Lønna uteble i mer enn 30 dager, og da ble også kontrakten hevet, sier Kjenner, som føler seg trygg på at Lyn vil vinne fram.

Glimt er av en annen oppfatning, og synes Lyn har opptrådt uhederlig i sakens anledning. Klubben har ikke vært villig til å heve kontrakten med Arild Berg. I dag må de enten skrive under på overgangsskjemaet som frigir spillerlisensen til Berg, ellers vil saken havne hos Fotballforbundets tvistenemnd.

- Mens vi forsøker å gi Arild en god behandling og tid til å komme tilbake på banen, forsøker Glimt å stikke kjepper i hjulene, sier Grødseth.

- Nå må Bodø-klubben tenke på hva som er best for Arild.

- Vi får se

Grødseth håper i det lengste at Glimt vil frigi spillerlisensen til Arild Berg, slik at saken ikke trenger å havne på NFFs bord.

- Men jeg ser heller ikke bort fra at den kan havne i en sivil rettssak, sier Ole-Ray Grødseth til Dagbladet.

Sportslig leder i Bodø/Glimt Tor-Ove Falch, har denne kommentaren til at Lyn sender overgangsskjema til klubben i dag.

- Vi får vente å se når det kommer.