Lyn sender inn overgangspapirer for Hoff

Stoler på NFFs avgjørelse.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no): Lyn viker ikke en tomme for Odd Grenland i tvisten om Espen Hoff. Osloklubben sender i ettermiddag inn overgangspapirene for 24-åringen, bekrefter Lyn-advokat Arne Steen overfor Dagbladet.no.Samtidig får Norges Fotballforbund klubbens dokumentasjon på de siste dagers forhandlinger om angriperen. Det skal overbevise forbundet om at Odd inngikk en bindende avtale om salg.

Tre advokater på saken

- Vi må gi en fullstendig framstilling til NFF, og begrunne det rettslig i forhold til avtaleinngåelse og NFFs regler, sier Steen.

Han og to andre advoktarer i Idrettens Advokatkontor jobber full tid med saken for Lyn.

- Overgangsvinduet stenger jo i morgen, vi er under tidspress. Vi må bruke alle de løsninger som er mulig, sier advokaten.

Striden handler om Lyn fikk ja til kjøp. Odd Grenland mener det forelå et forbehold om at de fikk inn en erstatter. Lyn mener de har vitner på at så ikke er tilfelle.- Odd har sagt til spilleren ved tre anledninger at de er enige med en klubb om overgang. De har sagt at han blir solgt dersom han inngår en personlig avtale. Det er ikke gitt forbehold på noe, sier Steen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer