Lyn sløste bort seieren

Lyn hadde sjansene, men sløste fryktelig og klarte bare 1-1 hjemme mot Sogndal.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Lyn hadde spillet men angrer de nok bittert på at de ikke skjøt mer på den våte Ullevaal-matta.

Men én gang satt den - og målet ble korrekt nok scoret av mannen som er hentet fra Panathinaikos for å bli kvitt Lyns måltørke: Islandske Helgi Sigurdsson.

- Det var deilig å få det første målet for Lyn. Det første målet i en ny klubb er alltid vanskeligst, med alle forventningene man har på seg, sa en lettet Sigurdsson etterpå.

Men han var enig i at det burde vært flere.

- Vi skal vinne sånne kamper på hjemmebane, og i hvert fall når vi har såpass mange sjanser. Men, men. Vi har i hvert fall mye å gå på, oppsummerte 26-åringen optimistisk.

Allerede etter 11 minutter fikk Sogndal noe som så ut som en billig straffe. Rune Bolseth ble dyttet overende på vei inn straffefeltet, og Rune Pedersen blåste for forseelsen. Straffen satte Bolseth selv kaldt i mål via stolpen.

Lyn utliknet da Johann Gudmundsson passerte Asle Hillestad og la inn til Sigurdsson som bredsidet ballen enkelt i mål til sitt første mål i Lyn-drakten i sin andre kamp fra start for klubben.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer