Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Lyn spiller for kreftsaken

Mot RBK på søndag.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Fotballklubben Lyn Oslo skifter ut de røde og hvite draktene i søndagens kamp mot Rosenborg. Målet er å skaffe penger til brystkreftsaken, skriver Aftenposten.

Lyn-spillerne skal i stedet spille i hvite drakter med rosa skrift og sløyfe på magen.

- Jeg ble veldig overrasket da forslaget kom fra lyn. Dette er stort for oss. Mange vil se budskapet når kampen går på TV, sier Anne Lise Ryel, generalsekretær i Kreftforeningen, til Aftenposten.

Lyn-spillerne synes tiltaket er positivt.

- Ved å være med på denne saken, viser klubben at den bryr seg, sier Tomasz Sokolowski.

Draktene auksjoneres bort etter kampen, mens noen drakter skal selges i Lyn-butikken. Pengene går til aksjonen.

(NTB)

STØTTER KREFTSAKEN:
Lyn spiller for kreftsaken i søndagens kamp mot RBK. De kommer til å stille i hvite og rosa drakter for å markere sin støtte, og draktene vil bli auksjonert bort etter kampen. Pengene går til brystkreftsaken. Foto: Terje Bendiksby, SCANPIX
STØTTER KREFTSAKEN: Lyn spiller for kreftsaken i søndagens kamp mot RBK. De kommer til å stille i hvite og rosa drakter for å markere sin støtte, og draktene vil bli auksjonert bort etter kampen. Pengene går til brystkreftsaken. Foto: Terje Bendiksby, SCANPIX Vis mer
image: Lyn spiller for kreftsaken

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!