Lyn-spillerne tok tårevått farvel med klubben

- Det er som å miste en god venn, sier Mads Dahm.

<strong>TRIST DAG:</strong> Mads Dahm (21) har spilt i Lyn i mange år, og var blant de som var mest følelsespreget da klubben i dag informerte spillerne om situasjonen etter gårsdagens konkurs. Foto: Sigve Kvamme
TRIST DAG: Mads Dahm (21) har spilt i Lyn i mange år, og var blant de som var mest følelsespreget da klubben i dag informerte spillerne om situasjonen etter gårsdagens konkurs. Foto: Sigve Kvamme Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

||| KRINGSJÅ (Dagbladet): I dag ble Lyn-spillerne informert om situasjonen etter at klubben i går meldte oppbud.

Beskjeden til spillerne er at de mest sannsynlig mottar en oppsigelse i løpet av kort tid. De har ikke fått lønn for siste måned, men håper og tror de skal få feriepenger.

Etter møtet tok de farvel med hverandre utenfor garderoben på Kringsjå, og ønsket hverandre lykke til videre. Flere av spillerne gråt åpenlyst.

- Det er forferdelig. Det gjør vondt. Det er som å miste en god venn. Det er som å miste noen du er glad, sier Mads Dahm til Dagbladet.

Tomhet Dahm har spilt i Lyn siden han var ung, og har sterke følelser for klubben fra Oslo vest.  

- Jeg har en tomhetsfølelse.  Selv om det er noe jeg har vært forberedt på, kjennes det helt uvirkelig når dagen nå har kommet. Da vi tok farvel nå, skjønte jeg alvoret.

Dahm var preget av situasjonen, og møtte pressen med røde øyne. Han føler også med de afrikanske spillerne i Lyn.

- Jeg og Endre (Fotland Knudsen) har vært her siden vi var små gutter, så det er kanskje sterkest for oss, og for de gutta som risikerer å måtte reise hjem til Afrika. De har dratt hit for å satse på fotball, sier Dahm.

To klubber tok kontakt Etter at konkursen ble kjent i går ettermiddag, var nye klubber raskt på tråden med tilbud til Dahm.

- Jeg fikk telefoner fra to tippeligaklubber i går kveld. Jeg skal ringe dem etterpå og høre, men jeg er veldig usikker på hva som skjer, sier han.

- Tror du Lyn vil reise seg igjen?

- Jeg håper noen engasjerer seg rundt Lyn. Stabæk rykket opp fra femtedivisjon til Tippeligaen, så jeg håper det er mulig, sier Mads Dahm.

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer