Lyn tester broren til Edu

- Felix er bedre.

(Dagbladet.no): Chinedu «Edu» Ogbasi Ogbuke rakk å bli en hit i Lyn før han ble solgt videre til tyske Hoffenheim. Nå er broren Felix Ogbuke i Oslo for å vise seg fram, skriver Aftenposten.

Etter tre sesonger i israelsk fotball ønsker 23-åringen nå å bruke Lyn som en inngangsport til europeisk fotball.

- Lyn har en veldig høy status i Nigeria, det er derfor jeg håper å få kontrakt med klubben. Min ett år yngre bror Edu har også sagt mye flott om klubben, sier Felix Ogbuke.

Nigeria-kontakt og agent Gunnar Martin Kjenner bruker Ato Ubby som mellommann. Ubby mener Ogbuke den eldre kan bli en ny nigeriansk suksess for Lyn.

- Jeg mener Felix er en bedre fotballspiller enn Edu. Han har en kjempegod teknikk, er god med ballen, har stor fart og et godt venstreben, sier Ubby.

Felix Ogbuke har spilt for Nigerias A-landslag, og var i bruttotroppen foran Beijing-OL, men kom ikke med til lekene.

Edu har presisert overfor Lyns sportslige administrative leder Stein Hoff at Felix er broren hans, men at de ikke har samme far.

Felix Ogbuke ønsker seg egentlig til italiensk eller spansk fotball. Nå håper han på kontrakt med Lyn som et første skritt på veien dit.

ER BROREN LIKE GOD? Lyn tester i disse dager broren til Chinedu Ogbasi Ogbuke (bildet). Felix Ogbuke er på prøvespill i klubben. Foto: Kyrre Lien, Scanpix
ER BROREN LIKE GOD? Lyn tester i disse dager broren til Chinedu Ogbasi Ogbuke (bildet). Felix Ogbuke er på prøvespill i klubben. Foto: Kyrre Lien, Scanpix Vis mer
Lyn tester broren til Edu