Lyn tester fire nye nigerianere

Anbefalt av kontakter i landet.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

KADETTANGEN (Dagbladet.no): Historien om John Obi Mikel og de nigerianske tenåringene som forsvant fra klubben skremmer ikke Lyn.

I dag troppet fire nye nigerianere opp på Lyn-treninga. Det dreier seg om én back, to midtbanespillere og én angriper som alle prøver å overbevise Lyn-ledelsen om at de fortjener en kontrakt.

- Dette er fire spillere vi har fått anbefalt fra kontakter vi har i Nigeria. De skal være i Oslo fram til mandag. Da reiser vi på treningsleir til Marbella. Vi får se om noen av dem blir med dit, sier Lyn-direktør Torgeir Bjarmann til Dagbladet.no.

Ringes ned av Nigeria-talenter

Bjarmann er ikke redd for at Lyn skal se dumme ut når de henter nye spillere fra Nigeria. Fortsatt venter Fifa på ankesaken til Mikel, før de avgjør om 18-åringens framtid er hos Manchester United eller Chelsea.

- Den saken har ikke jeg hatt noe med å gjøre, jeg kom hit senere, sier Bjarmann.

Den tidligere LSK-stopperen forteller at Lyn er blitt et stort klubbnavn blant talenter i Nigeria, nettopp på grunn av striden rundt Mikel.

- Lyn er veldig populære i Nigeria. Det er mange spiller som ønsker seg hit. Noe som sikkert har en sammenheng med Mikel-saken. Mange spillere ringer meg direkte på mobilen, sier Bjarmann.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer