Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Lyn ute av europacupen

Klarte ikke å scora mot Flora Tallin.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Flora Tallin - Lyn 0-0, 1-1 sammenlagt.

(Dagbladet.no): For to uker siden var Lyn overlegne da de møtte estiske Flora Tallin hjemme på Ullevaal. Men da keeper Johan Dahlin og Rasmus Daugaard i fellesskap tillot Flora å utlikne til 1-1 da de kolliderte med hverandre, skuslet Lyn bort det gode utgangspunktet.

Det fikk de betale dyrt for.

I returmatchen på Estland i kveld klarte Oslo-laget bare 0-0, og er dermed utslått av UEFA-kvaliken på bortemålsregelen.

Med både Tommy Berntsen og Steven Lüstu ute i kveldens kamp, måtte trener Henning Berg komponere en helt nye midtstopperduo. Han satset ungt med Kim Andre Madsen og Daniel Theorin, og de bidro til at Lyn holdt nullen.

Spillmessig var Lyn klart det beste laget også i kveld, og den største sjansen kom ved innbytter Chinedu Ogbuke i andre omgang, men skuddet hans fra ti meter traff en medspiller og gikk utenfor.


Lyn er nå ute av europcupen, ute av NM og er hektet av i Tippeligaen. Det var neppe det Henning Berg hadde planlagt før sesongen.

UTSLÅTT: Henning Berg og Lyn klarte ikke å slå ut den estlandske klubben Flora Tallin. Dermed er europacupeventyret over allerede før det hadde begynt. Foto: SCANPIX
UTSLÅTT: Henning Berg og Lyn klarte ikke å slå ut den estlandske klubben Flora Tallin. Dermed er europacupeventyret over allerede før det hadde begynt. Foto: SCANPIX Vis mer