Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Lyn utsetter konkurs-avgjørelsen

Bestemmer seg ikke i kveld. - Vi er midt i en prosess.

FORTSETTER KAMPEN: Avtroppende Lyn-direktør Erik Langerud sier at styret ikke tar en endelig avgjørelse om klubbens framtid i kveld.
Foto: Morten Holm, Scanpix
FORTSETTER KAMPEN: Avtroppende Lyn-direktør Erik Langerud sier at styret ikke tar en endelig avgjørelse om klubbens framtid i kveld. Foto: Morten Holm, Scanpix Vis mer

|||
(Dagbladet): Lyn kom ikke fram til en endelig konklusjon på om klubben vil fortsette elitesatsingen under kveldens styremøte.

— Vi kommer ikke til å fatte en beslutning på dagens møte, det er alt vi ønsker å si, sier avtroppende klubbdirektør Erik Langerud til lyn.no.

Midler til videre drift var det eneste punktet på agendaen på kveldens styremøte. Når klubben nå velger å skyve avgjørelsen foran seg, betyr det at en løsning ikke er på plass, men at de heller ikke har gitt helt opp å fortsette driften av elitelaget som i år rykket ned fra Tippeligaen.

- Det ligger i kortene, ja. Vi er midt i en prosess, sier klubbens informasjonssjef Joachim Westher Andersen til Dagbladet.

Lyn har foreløpig ikke satt noen ny deadline, og ønsker ikke å kommentere situasjonen ytterligere.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media