Lyn-Vidar på krykker

Tirsdag ble Lyn-trener Vidar Davidsen (46) meniskoperert på Legevakta i Oslo. I går ledet han Lyn-treninga i Valhall på krykker.

- Uhellet skjedde under en basketkonkurranse på treningsleiren vår i Belgia før seriestart. Jeg skulle vise gamle kunster, da røk plutselig menisken. Moralen er at gamle folk bør holde seg i sofaen, sier Vidar Davidsen (156 toppseriekamper, 46 landskamper) til Dagbladet.

Etter å ha ligget med beinet høyt i to dager greide han å kreke seg opp til Valhall i går ettermiddag.

- Vi har fått dårlig betalt i de to første Tippeligakampene, og føler ikke at ett poeng mot Strømsgodset (2- 2) og tap mot Sogndal (0- 1) er noen krise. SIF-kampen var god, Sogndal-matchen middels. Mot Godset var det nesten overkjørsel i første omgang. I begge kampene vant vi sjansestatistikken (11- 5 mot SIF, 6- 3 mot Sogndal), sier Vidar Davidsen.

Trass i intens spissjakt har han ingen nye goalgettere i ermet.

- Vi jobber med alternativer, men har ingen nye spisser i Ullevaal-kampen mot Odd. De tre på topp blir trolig Tommy Nilsen, Kjetil Løvvik og Johann Gudmundsson. Jeg har spisser som kan lage mål. Bare vent til søndag, sier Vidar Davidsen.

- Hva med Håvard Flo fra Wolverhampton?

- Jeg vil ikke kommentere navn på eventuelle nykommere. Det er så mange som svirrer i lufta. Hadde jeg nevnt alle, kunne du fylt avisa med dem, sier meniskopererte Vidar Davidsen.

<B>NYOPERERT:</B> - Jeg skulle vise gamle kunster, da røk menisken, sier Vidar Davidsen. I går ledet han Lyn-treninga på krykker.