Lyn-Vidar på krykker

Tirsdag ble Lyn-trener Vidar Davidsen (46) meniskoperert på Legevakta i Oslo. I går ledet han Lyn-treninga i Valhall på krykker.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

- Uhellet skjedde under en basketkonkurranse på treningsleiren vår i Belgia før seriestart. Jeg skulle vise gamle kunster, da røk plutselig menisken. Moralen er at gamle folk bør holde seg i sofaen, sier Vidar Davidsen (156 toppseriekamper, 46 landskamper) til Dagbladet.

Etter å ha ligget med beinet høyt i to dager greide han å kreke seg opp til Valhall i går ettermiddag.

- Vi har fått dårlig betalt i de to første Tippeligakampene, og føler ikke at ett poeng mot Strømsgodset (2- 2) og tap mot Sogndal (0- 1) er noen krise. SIF-kampen var god, Sogndal-matchen middels. Mot Godset var det nesten overkjørsel i første omgang. I begge kampene vant vi sjansestatistikken (11- 5 mot SIF, 6- 3 mot Sogndal), sier Vidar Davidsen.

Trass i intens spissjakt har han ingen nye goalgettere i ermet.

- Vi jobber med alternativer, men har ingen nye spisser i Ullevaal-kampen mot Odd. De tre på topp blir trolig Tommy Nilsen, Kjetil Løvvik og Johann Gudmundsson. Jeg har spisser som kan lage mål. Bare vent til søndag, sier Vidar Davidsen.

- Hva med Håvard Flo fra Wolverhampton?

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer