Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Lyn vil ha Hanssen

TIL-spiller Jonny Hanssen er ønsket av Lyn. Knut Henry Haraldsen vil gjerne bli i Bryne. Les siste nytt fra norsk fotball.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Jonny Hanssen kan bli Tippeliga-spiller neste sesong til tross for Tromsøs nedrykk. Nå er Lyn interessert i lysluggen.

- Ja, det kan være at vi ønsker Jonny, men ingenting er avgjort ennå. Han er en interessant type og finnes på en liste vi har, sier Lyn-trener Stuart Baxter til Nordlys.

Lyn har foreløpig ikke vært i direkte kontakt med Hanssen, men har forhørt seg om ham via spillerens rådgiver.

Jonny Hanssen avventer hva Tromsø vil gjøre.

- Det kan jo hende de ikke vil ha meg med videre. Vil de selge meg, kommer mye an på prisen. Det er jo ikke så lett å selge spillere om dagen, sier Hanssen.

Den nye TIL-treneren Trond Johansen signaliserer overfor avisa Tromsø at han akter å slanke TIL-stallen med seks-sju spillere før kommende sesong.

Haraldsen kan fortsette i Bryne

Knut Henry Haraldsens utleiekontrakt med Bryne går ut denne uka. Han har kontrakt med Vålerenga ett år til, men åpner nå for spill i Bryne også neste sesong. - Det er ikke umulig at jeg blir værende i Bryne. Jeg trives godt her. Det er bare visse ting som må ordne seg, sier den høye midtstopperen til Stavanger Aftenblad. Det er foreløpig uklart om Vålerenga ønsker Haraldsen tilbake i stallen før neste års comeback i Tippeligaen.

Skarsfjord aktuell for Hødd

Terje Skarsfjord er ønsket som ny hovedtrener i Hødd. Ifølge Nordlys er Skarsfjord øverst på ønskelista til Ulsteinvik-klubben. Skarsfjord hadde suksess med klubben i 1980- og 81-sesongen. Etter at TIL ansatte Trond Johansen som hovedtrener, er Hødds interesse ytterligere styrket. Skarsfjord har ikke bestemt seg for hva han vil ennå. - Jeg er åpen for tilbud, men utelukker heller ikke at jeg fortsetter i en ny rolle i TIL, sier han til Nordlys.

Hele Norges coronakart