Lyn vil ha Powell

Men foreløpig slipper LSK ikke svensken.

(Dagbladet.no): Jan Derek Sørensens erstatter i Lyn kan hete Magnus Powell.

Powell-agent Bjarne Sognnæs bekrefter overfor Aftenposten at Lyn har kontaktet Lillestrøm angående den 31-årige svensken, som er bosmanspiller i juni.

- Jeg har jobbet for Magnus for å finne en løsning for ham når kontrakten går ut, og han har en dialog med Jan Åge Fjørtoft (LSK-manager) om det. Lyn har henvendt seg tiil Lillestrøm, men de er fortsatt ikkke enige, sier Sognnæs til avisa.

Det betyr at LSK krever penger fra Lyn, dersom Powell skal slippes før. Osloklubben vil ikke bekrefte at de ser på svensken som spissen som skal erstatte Derek.

Lyn-direktør Morgan Andersen sa til Dagbladet.no mandag at en ny angriper allerede er på vei.

- Hvem vi jobber med og hvem vi har på blokka er noe vi ønsker å holde internt fram til en eventuell avtale er inngått, sier Lyn-trener Henning Berg til Aftenposten.

LSK-sjef Fjørtoft sier til Romerikes Blad at Lyn ikke er villige til å betale for Powell.

- Vi har fått et tilbud fra Lyn, der de tilbød seg å overta våre lønnsutgifter på Powell. De har opptrådt korrekt, men vi ønsker ikke å styrke en konkurrent ved å la Magnus gå gratis. Det oppnår vi ingenting med, sier Fjørtoft til avisa.

BYTTER ØSTLANDSKLUBB? Magnus Powell er Lyn-aktuell. Tidligere er kraftspissen blitt koblet til IFK Göteborg. Foto: Scanpix
BYTTER ØSTLANDSKLUBB? Magnus Powell er Lyn-aktuell. Tidligere er kraftspissen blitt koblet til IFK Göteborg. Foto: Scanpix Vis mer

• Gi din kommentar: Like greit at Lyn henter Powell, som at VIF hentet Derek?