Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Lyn vil ha uruguayaner

Scoret mot Malmö.

(Dagbladet.no) Malmö - Lyn 1-1. Lyn bekrefter at de vil signere den uruguayanske Diego Gustavino. Angriperen prøvespiller i Lyn og scoret i dagens treningskamp.

Torgeir Bjarmann sier klubben nå prøver å få en avtale med 23-åringen.

- Vi vil ha ham, men ikke for enhver pris. Han er bosmanspiller, så han blir forhåpentligvis ikke for dyr, sier Lyns sportsdirektør til Dagbladet.no.

Gustavino startet kampen mot Malmö som høyrekant, og scoret lagets utlikning til 1-1 før han ble byttet ut i andre omgang. Flere har tidligere sammenliknet Gustavino med Stabæks Alanzinho, men Bjarmann ber om tålmodighet.

- Han er en god spiller, men vi vil ikke hausse ham opp, sier Bjarmann, som tror Gustavino i likhet med Stabæks brasilianer vil trenge litt tid på å tilpasse seg norsk fotball.

- Han er veldig glad i å få ballen i beina.

FORSTERKNING: Hennin Berg og Lyn vil gjerne ha Diego Gustavino, som er på prøvespill i klubben. Foto: STIAN LYSBERG SOLUM/SCANPIX
FORSTERKNING: Hennin Berg og Lyn vil gjerne ha Diego Gustavino, som er på prøvespill i klubben. Foto: STIAN LYSBERG SOLUM/SCANPIX Vis mer
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media