Lyn vil hente hjem Fetter-Flo

Nyopprykkede Lyn vil forsterke laget med Wolverhampton-spiss Håvard Flo (31). - Svært interessant, sier Flo.

Ifølge Dagsavisen er ikke Lyn langt unna å få i stand en avtale med den tidligere AGF-, Sogndal og Werder Bremen-angriperen.

- Men det går jo litt både på pris og den tilstanden han er i. Han har vært lenge skadd, sier Lyn-trener Vidar Davidsen til avisa.

Flo har vært mye skadd og føler seg langt fra en startplass i 1. divisjonsklubben Wolves. Agent Erik Soler bekrefter at Flo gjerne vil vekk.

- Vi er i kontakt med seks klubber. Tre av dem er norske. Tre er danske, sier Soler.

Sjøl bekrefter Flo at at Lyn har tatt kontakt. Han betegner klubben som svært interessant, spesielt fordi han og familien kan tenke seg å flytte til området.

- Men det er langt fram til en kontrakt med Osloklubben. Jeg er fortsatt under kontrakt med Wolverhampton, i tillegg til at andre klubber er inne i bildet. Så vi får alle smøre oss med tålmodighet og se hva som skjer, skriver Flo på sin Icons-hjemmeside.

Med Flo på plass får Lyn på plass enda mer rutine i forsøket på å etablere seg i tippeligaen. Tidligere har Davidsen sikret seg Runar Berg og Hassan El Fakiri på lån fra henholdsvis Venezia og Monaco.

(Dagbladet.no)