Lyn-vingen med trøstemål

Kevin Larsen scoret da Fredrik Winsnes\' Aalborg slo Oslo-laget 2-1.

(Dagbladet.no:) Aalborg - Lyn 2-1. En gammel Rosenborg-helt var med på å senke Lyn da Oslo-klubben gikk på et ettmålstap i Royal League i Danmark.

Det ble en sørgelig kamp i snøværet i Aalborg - kanskje særlig for Lyn.

Henning Bergs unge mannskap kjempet hardt i duellene og hadde ballen mye, men det var de mest rutinerte spillerne som sørget for baklengsmålene.


Fylte opp tabbekvota
Først var det keeper Eddie Gustafsson som bommet på en klarering og sendte ballen rett til Aalborg-spiss Jeppe Curth.

Like før pause sendte Steven Lüstu i vei en pasning som stoppet i gresset. Der dukket Curths spisskollega Simon Bræmer opp og satte inn 2-0.

Kristian Flittie Onstad startet på en uvant midtstopperplass for Lyn, etter at Tommy Berntsen måtte melde avbud på grunn av sykdom.


Lyn med spillemessig overtak
Også i andre omgang hadde Lyn ballen mye, og eide mye av banespillet uten å skape allverdens med målsjanser.

To minutter før slutt fikk Kevin Larsen endelig hull på byllen.

TRØSTEMÅL: Kevin Larsen satte forgjeves inn reduseringen til 1-2 når Lyn møtte Aalborg i Royal League i kveld. Foto. Scanpix
TRØSTEMÅL: Kevin Larsen satte forgjeves inn reduseringen til 1-2 når Lyn møtte Aalborg i Royal League i kveld. Foto. Scanpix Vis mer

Lyn-vingen ble spilt gjennom alene med keeper og satte sikkert inn et trøstemål for laget fra Oslo Vest.

- Det blir vanskelig å vinne fotballkamper når vi gjør slike personlige feil som vi gjorde i dag. Jeg føler at jeg sviktet lagkameratene mine, sa Steven Lustü til NTB etter kampen.

Med 2-1 gikk danskene opp på 4 poeng i gruppe 3 i Royal League, Lyn forblir på sine 6 poeng. Svenske Djurgården leder gruppa med 9 poeng når to kamper gjenstår.