Lyn vraker nigerianere

Men Fulham-reserve er klar.

(Dagbladet.no): I morgen tar Lyn-trener Henning Berg med seg mannskapet på en åtte dagers treningsleir til Spania. Med på flyet er den australske landslagsspilleren Ahmad Elrich, som blir leid inn i to måneder fra Fulham.

Midtbanespilleren går til Lyn slik at han får kamptrening før VM-sluttspillet.

- Ja, han er klar. De siste papirene blir skrevet under i dag og det går i orden, sier Berg til Dagbladet.no.

Ingen av de fire nigerianerne som trente med osloklubben sist uke blir med til Marbella. Den avgjørelsen var lett å ta for den tidligere landslagskapteinen.

- Vi regnet egentlig ikke med at noen av dem var aktuelle for oss denne vårsesongen, siden det er så kort tid før overgangsvinduet stenger. Da vi hentet dem var det egentlig bare for å kartlegge spillerne, sier Berg.

Berg utelukker ikke at noen av nigerianere får vise seg fram på nytt seinere i sesongen. Han bekrefter også at Lyn ennå ikke har fått tilslag på Odd Grenland-spiss Espen Hoff.

- Vi har lagt inn bud som er blitt avslått. Det er opp til Odd, de har kontrakt med ham ut året, sier Berg.

BLIR IKKE MED PÅ TRENINGSLEIR: Lyn fant ingen av de fire nigerianske prøvespillerne gode nok for laget - i denne omgang. Foto: Stian Haraldsen
BLIR IKKE MED PÅ TRENINGSLEIR: Lyn fant ingen av de fire nigerianske prøvespillerne gode nok for laget - i denne omgang. Foto: Stian Haraldsen Vis mer
BARE SJU KAMPER FOR FULHAM: Fast spill i Lyn skal gi Aham Elrich VM-plass. Hos londonklubben har han fått to kamper fra start og fire som innbytter i ligaen, pluss en i førsteelleveren i FA-cupen.