Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Lynrask seier for McGregor

Irske Connor McGregor vant på under ett minutt i MMA-comebacket i Las Vegas.

LYNRASK SEIER: Etter bare 40 sekunder var McGregors comeback over. Foto: NTB Scanpix
LYNRASK SEIER: Etter bare 40 sekunder var McGregors comeback over. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Natt til søndag gjorde MMA-stjerna Connor McGregor comeback da han entret ringen i Las Vegas. Der kjempet han mot veteranen Donald «Cowboy» Cerrone.

McGregor gikk hardt ut fra start, og vekslet slag og spark med Cerrone. Plutselig fikk iren inn et spark mot ansiktet til motstanderen, som raskt gikk i bakken. Der ble Cerrone tildelt en rekke slag mot hodet, før dommeren valgte å avbryte kampen.

Etter 40 sekunder var det hele avgjort, og McGregor kronet comebacket med en lynrask seier.

- Jeg har skrevet historie i kveld. Jeg er veldig stolt. Jeg måtte gripe sjansen da jeg kunne ta sparket. Jeg er veldig glad! sier McGregor til vill jubel fra publikum.

- Jeg trives i denne vektklassen. Jeg er i god form. Jeg er ikke helt der jeg skal være ennå, men jeg skal tilbake til der jeg var. Jeg skal bruke tid med familien og på treningssenteret.

FORVANDLING: Superstjerna Conor McGregors fysiske utvikling vekker oppsikt. Video: NTB Scanpix, UFC MMA og Rødt Kort Vis mer

Skandalekamp

McGregor hadde ikke gått en kamp siden han tapte mot Khabib Nurmagomedov i oktober 2018. Skandalekampen huskes best for at Nurmagomedov hoppet over gjerdet og gikk til angrep på en tilskuer i salen.

Det hele utartet seg til et masseslagsmål i ringen, hvor personer fra Nurmagedovs støtteapparat gikk til angrep på McGregor.

For opptrinnet ble McGregor utestengt i seks måneder, mens Nurmagomedov ble utestengt i ni måneder.

Siden kunngjorde han at han la opp, ble arrestert for å ha knust telefonen til en fan, slo en eldre mann og ble anmeldt for seksuelt overgrep.

- Jeg levde ikke livet sånn som jeg burde ha levd det. Jeg skal aldri tilbake dit. Jeg har gjort mange feil, og jeg har vært mann nok til å innrømme feilene jeg har gjort, sier McGregor selv i et intervju med ESPN.

Dagbladet kommer tilbake med mer!