Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Lynrask snuoperasjon av Hønefoss

Suser mot opprykk.

|||Serieleder Hønefoss nekter å gi fra seg kommandoen i 1. divisjon. Borte mot Notodden ble 1-2 snudd til 3-2 på ett minutt.

Hønefoss' 14. seier for sesongen ble sikret i en jevnspilt duell mot Notodden, som nå er stadig nærmere nedrykk til tredje nivå. Opp til trygg grunn har klubben ni poeng.

Det kunne ha vært seks. For vertene ledet 2-1 og var på vei mot en overbevisende seier på eget nett, før alt raknet kvarteret før full tid.

Lars Lafton hadde gitt gjestene ledelsen med et straffespark i første omgang, men Trond Viggo Toresen og Tor-Mattis Kåven snudde til 2-1 for Notodden før hvilen.

Den ledelsen så ut til å kunne holde til tre poeng, men etter 73 minutter kunne David Hanssen utligne for Hønefoss med en enkel avslutning etter et flott angrep.

Like etter smalt det igjen. Gjestene kapret med en gang ballen, gikk rett i angrep og Leo Olsen kunne sikre seieren med 3-2.

Ned til Kongsvinger har Hønefoss tre poeng. Sogndal følger på tredjeplass ytterligere ett poeng bak. Sogndølingene slet kraftig borte mot Tromsdalen, men vendte kampen i sluttminuttene.

Kenneth Kvalheim utlignet til 3-3 like før full tid, mens Henrik Furebotn lekkert lobbet inn til 4-3-seier tre minutter på overtid. Dermed raste Tromsdalen helt ned til ellevteplass på tabellen.

Bryne tok viktige poeng med 3-1 over Alta, mens Mjøndalen og Nybergsund-Trysil delte poengene med 3-3. Sarpsborg fortsetter å imponere og er på kvalikplass etter 4-1 over Løv-Ham, mens Skeid fikk en etterlengtet seier med 2-1 over Moss.

Haugesund og Stavanger spilte 0-0.

(NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling