Lyns første seier

Tamt, kjedelig og uten glød. Lyn imponerte ingen.

For mange av de fåtallige 2994 på tribunen ble de 90 minuttene mellom Lyn og Sogndal en eneste lang lidelse.

Sogndal spilte som et bunnlag, og er også et bunnlag. Sogndal er alene helt nederst på tabellen med fattige ett poeng etter helgens serierunde. Der blir de også om de ikke får orden på spillet. Flere skader gjør ikke situasjonen lettere for laget fra Sogn og Fjordane.

Sogndal ga Lyn etterlengtet hjelp søndag. Begge målene til hjemmelaget var av den lettkjøpte sorten. Midtforsvaret til Sogndal var ikke patent, verken da Jan Derek Sørensen gjorde 1-0 etter sju minutter, eller da den nyinnkjøpte danske spissen Peter Markstedt la på til 2-0 etter 19 minutters spill.

2. omgang ble enda tammere enn de første 45 minuttene. Lyn vant en grei seier, men det blir for svakt når et hjemmelag ikke klar å skape mer enn en avslutning på mål i 2. omgang.

- Dette synes jeg var en av de bedre kampene vi har gjort på bortebane. Lyn skapte nesten ingenting på oss. Det eneste vi manglet var å få uttelling på alle sjansene våre. Jeg får være fornøyd med kampen, selv om det ikke ble noen poeng, sa en overraskende fornøyd Jan Halvor Halvorsen NRK etter kampen.

Dagbladet.no fulgte kampen direkte.

GLADE GUTTER: Jo Tessem gratulerer Peter Markstedt med årets første mål, men Lyn imponerte ikke til tross for 2-0-seier over Sogndal på Ullevaal.
503 Service Unavailable

Error 503 Service Unavailable

Service Unavailable

Guru Meditation:

XID: 275520912


Varnish cache server