Lyns første seier

Tamt, kjedelig og uten glød. Lyn imponerte ingen.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

For mange av de fåtallige 2994 på tribunen ble de 90 minuttene mellom Lyn og Sogndal en eneste lang lidelse.

Sogndal spilte som et bunnlag, og er også et bunnlag. Sogndal er alene helt nederst på tabellen med fattige ett poeng etter helgens serierunde. Der blir de også om de ikke får orden på spillet. Flere skader gjør ikke situasjonen lettere for laget fra Sogn og Fjordane.

Sogndal ga Lyn etterlengtet hjelp søndag. Begge målene til hjemmelaget var av den lettkjøpte sorten. Midtforsvaret til Sogndal var ikke patent, verken da Jan Derek Sørensen gjorde 1-0 etter sju minutter, eller da den nyinnkjøpte danske spissen Peter Markstedt la på til 2-0 etter 19 minutters spill.

2. omgang ble enda tammere enn de første 45 minuttene. Lyn vant en grei seier, men det blir for svakt når et hjemmelag ikke klar å skape mer enn en avslutning på mål i 2. omgang.

- Dette synes jeg var en av de bedre kampene vi har gjort på bortebane. Lyn skapte nesten ingenting på oss. Det eneste vi manglet var å få uttelling på alle sjansene våre. Jeg får være fornøyd med kampen, selv om det ikke ble noen poeng, sa en overraskende fornøyd Jan Halvor Halvorsen NRK etter kampen.

Dagbladet.no fulgte kampen direkte.

GLADE GUTTER: Jo Tessem gratulerer Peter Markstedt med årets første mål, men Lyn imponerte ikke til tross for 2-0-seier over Sogndal på Ullevaal.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer