Lyns «Sutrekråke» mørnet «Panzer»

Erik «Panzer»-Hagen (29) har karakterisert ham som ei sutrekråke som ikke er i stand til å slå fra seg, men i går fikk han føle musklene til Lyns matchvinner Peter Markstedt (32).

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

ULLEVAAL (Dagbladet): Den svære svensken brøytet seg vei da han skallet inn 1- 1-utlikningen åtte minutter ut i andre omgang. Og hvilken VIF-spiller var det som tapte duellen på fem-meteren? Jo, det var nettopp Erik Hagen - som fikk oppleve at Lyn-spissen likevel er i stand til å slå fra seg.

-  Var Hagen i den duellen? Da må han ha vært litt liten, for jeg merket ikke at det var noen i nærheten, sier Peter Markstedt med et stort glis.

Og rett før slutt var svensken på rett plass igjen, banket inn sin andre scoring og ble matchvinner. Da var det den andre VIF-stopperen, Kjetil Wæhler, som ble sittende mutt og utslått tilbake på gresset.

-  Kanskje jeg er borte fra Hagens hatliste nå. For han mener vel ikke fortsatt at jeg ikke kan slå fra meg, smiler Markstedt. Svensken refererer til Erik Hagens egen personlige liste over Tippeliga-spillere han ikke liker. Da lista ble kjent i april, møtte VIF-hardhausen alt fra hoderysting til sterk kritikk.

-  Stygg uvane

I VIF-garderoben deppet Erik Hagen over at de nok engang ikke fikk has på Lyn. I seriesammenheng har ikke Vålerenga gjort det siden 1981. Og ekstra irritert var han over at han tapte duellen i forkant av Lyns utlikningsmål.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer