Lynvingene skal løpe fra tyskerne

ULM: De to lynvingene Dagny Mellgren (23) og Linda Ørmen (24) blir nøkkelspillere i dagens EM-semifinale mot Tyskland. - Skal vi slå tyskerne, må vi løpe fra dem, sier landslagstrener Åge Steen.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

- Begge er veldig kjappe, flinke til å utfordre motstanderne og dra seg forbi ute på kantene, sier Steen til Dagbladet.

Mellgren (Boston Breakers) og Ørmen (Kolbotn) er også flinke én mot én offensivt, og til å stikke i bakrommet på flikker fra Ragnhild Gulbrandsen. En annen fellesnevner, er at begge har til gode å score mot tyskerne.

- I Danmark-kampen (0- 1) ble jeg litt feig, og torde ikke utfordre nok. Nå har jeg bestemt meg for å våge mer, og trå til skikkelig fra start. Nå skal jeg forbi backen - uansett, sier USA-proff Dagny Mellgren.

Hun tror Norge vinner dagens moralske finale, men vil ikke tippe resultatet.

- Spiller vi på vårt beste, er vi bedre enn tyskerne. Nedturen mot Danmark har tent oss, og brakt vinnerviljen tilbake i laget. Nå skal vi ta ansvar og slåss for å gå til finalen, sier en revansjlysten Dagny Mellgren.

Tipper 2- 1

Linda Ørmen tipper 2- 1 til Norge, etter mål av Ragnhild Gulbrandsen og henne selv.

- Jobben i dag blir å stå på hardt defensivt, true bakrommet og tørre å utfordre med ball. Det er også viktig at vi holder humøret oppe og trives på banen. Mot danskene gnistret det aldri av oss. Det kommer det til å gjøre i dag. Spesielt i duellene, sier Linda Ørmen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer