Lyon-bud avvist som «latterlig»

Dansk 18-åring neste på lista.

(Dagbladet.no): John Carews manager Gerard Houllier har fått godkjennelse fra Lyon til å hente inn en ny spiss i løpet av januar.

Klubben har forsøkt seg på St. Etienne-spissen Frederic Piquionne, men budet falt ikke i akkurat i smak.

- Vi har mottatt et bud på 45 millioner kroner fra Lyon. For en spiller som kalles den beste spilleren i ligaen, er dette virkelig latterlig, sier St. Etienne-presidenten Bernard Caoazzo til klubbens hjemmeside.

Danske B.T. skriver i dag at Lyon har tilbudt Arsenal 110 millioner kroner for spisstalentet Nicklas Bendtner (18), som er utlånt til Birmingham. Arsenal-manager Arsene Wenger har imidlertid nylig signalisert at den unge dansken inngår i framtidsplanene hans.

Lyon har hatt både John Carew, Fred og Karim Benzema ute med skader den siste tida.

I går var Fred og Benzema tilbake på treningsfeltet etter juleferie. John Carew sto over gårsdagens treninger. Han slappet av hjemme i Norge på grunn av sjukdom - trolig en mageinfeksjon, skriver France Football.

Det spekuleres friskt om Carews framtid om dagen, men Houlliers offisielle syn på saken er at han vil beholde Carew i klubben.

DANSK STORTALENT: Danske B.T. skriver i dag at Lyon har tilbudt Arsenal over 100 millioner for Nicklas Bendtner, som fyller 19 år om to uker. Foto: Reuters/Scanpix
DANSK STORTALENT: Danske B.T. skriver i dag at Lyon har tilbudt Arsenal over 100 millioner for Nicklas Bendtner, som fyller 19 år om to uker. Foto: Reuters/Scanpix Vis mer
LATTERLIG: 45 millioner kroner for Frederic Piquionne er et «latterlig» bud for ligaens beste spiss, mener St. Etienne-presidenten.