Lyon kan avgjøre

Lyon-keeper Gregory Coupet advarer mot å ta lett på mesterligamotstander Olympiakos før morgendagens kamp i gruppe F. Dersom Lyon vinner er de så godt som videre fra gruppespillet.

Lyon er ubeseiret i gruppen etter 3-0-seieren over Real Madrid og 1-0 seieren på Lerkendal mot Rosenborg, mens Olympiakos ligger sist med null poeng og 22 tap på sine 26 siste bortekamper i Europa.

– Jeg bryr meg ikke om hvor dårlig statistikken til Olympiakos er. Det blir uansett ikke en enkel seier. Vi har ikke tre poeng før kampen er spilt, sier Coupet.

Olympiakos må også klare seg uten sin brasilianske stjernespille Rivaldo. Han sliter med et vondt bein.

Lyons president, Jean-Michel Aulas har allerede sett på muligheten videre med seier i morgen.

– Hvis vi vinner er vi så å si videre fra gruppespillet. Da trenger vi kun ett poeng på våre tre siste kamper. Det er fantastisk å se at klubben ligger på topp. Nå må vi bare holde stø kurs og vinne gruppen for å opprettholde vinnerinstinktet inn mot viderespillet, sier Aulas.

Manager Gerard Houllier har ingen store skadeproblemer å ta seg av annet enn spissen Pierre Alain Frau.

John Carew og Mahamadou Diarra er tilbake etter å ha vært suspendert i helgens seier mot Ajaccio. Lyon leder den franske ligaen med sju poeng.

Olympiakos midtbanespiller, Pandelis Kaffes, tror laget kan ha mulighet til å slå de regjerende franske mesterne.

KEEPEREN ADVARER: Gregory Coupet (t.v), her sammen med Tiago, mener Trond Sollieds mannskap må tas på alvor. Foto: Scanpix/Ap
KEEPEREN ADVARER: Gregory Coupet (t.v), her sammen med Tiago, mener Trond Sollieds mannskap må tas på alvor. Foto: Scanpix/Ap Vis mer

– Alt kan skje i fotball. På onsdag er vi fullt fokusert på å vinner, sier Kaffes.

(ANB-AP)

TILBAKE FOR LYON: John Carew vår både sjuk og suspendert i helga. I morgen er han trolig på plass i Lyons startellever.